Gå til sidens hovedinnhold

Stian Blipp og Amalie Snøløs konkurrerer i ny TV 2-satsning

Tar e-sport til TV-skjermen.

I den nye TV 2-serien «Blipp vs. Snøløs» får Amalie Snøløs og Stian Blipp oppfylt drømmen om å lede hvert sitt profesjonelle e-sportlag, skriver TV 2 i en pressemelding.

Sammen med fire lagkamerater hver skal de gjennom et bredt spekter av ulike aktiviteter, og konkurrere i en rekke utfordrende øvelser, alt fra kokkekunst til bilkjøring.

Les også: Raser mot «The Crown»: – Mobbing med Hollywood-budsjett

Lagene skal konkurrere i fem ulike øvelser der de må bruke ferdigheter som er viktige for å bli en god e-sportutøver.

Til slutt møtes de i en finale bak dataskjermene.

– Har vært en redning for meg

Både Snøløs og Blipp er aktive gamere på fritiden, og gleder seg stort til å lede sitt eget program og profesjonelle e-sportlag. Snøløs leder Apeks, mens Blipp leder Nordavind, som han for øvrig er medeier i.

– Den positive effekten gaming har hatt på meg er enorm og jeg vil nesten dra det så langt som å si at det har vært en redning for meg mange ganger, sier Blipp i pressemeldingen.

Les også: Fikk «vagina»-forbud på «Grey's Anatomy»

– Dette blir en vill kamp! Morsomme karakterer og godt lagspill. Det råeste må ha vært all farten og spenningen i flere av oppgavene vi fikk, sier Snøløs.

Team Blipp består av Ådne Storås Fredriksen (17) fra Tromsø, Preben Jakling Martinsen (19) fra Tromsø, Simen August Rem (21) fra Oslo og Christoffer Hellberg Andersen (22) fra Sarpsborg.

Snøløs har på sin side med seg Sander Iversen (23) fra Oslo/Kristiansund, Ole Kristian Langan (21) fra Oslo/Vegårshei, Martin Garvik (23) fra Bergen/Os, og Anders Kjær (28) fra Oslo/Skien på sitt lag.

«Blipp vs. Snøløs» har premiere på TV 2 Sumo tirsdag 24. november.

Reklame

Treningsklokker og wearables: Topp 10 smartklokker 2021

Kommentarer til denne saken