De siste dagene har flere nordmenn fått ferieplaner og flyvninger rammet av den nylig avsluttede flyteknikerstreiken.

Det gjelder også programleder Stian Blipp (32), som jevnt og trutt har delt oppdateringer om sitt pågående feriekaos.

Les også: Røper detaljer fra natten før bryllupet: – Jeg følte jeg ville hjem

Etter å ha fått flyvningen kansellert og sett seg nødt til å gjøre drastiske endringer i reiseplanen, kunne han for kort stund siden meddele at han nå var ankommet Hellas.

– Tidenes ræva hotell

«En feit kaktus i posten til tidenes ræævva hotell. Stay away», står det innledningsvis i den siste Instagram-historien 32-åringen deler.

«Saint Nikolas Resort utenfor Chania har overbooket alle gjestene og ber dem stikke til et annet hotell om de vil ha rom. På spørsmål om hva som skjer med pengene, så er svaret «Det er ikke vårt problem», skriver han videre.

Blipp skal ifølge tidligere Instagram-delinger delta i svigermoras bryllup, sammen med kona Jamina Blipp (33) og parets to barn.

Nettavisen har forsøkt å komme i kontakt med Stian Blipp og hotellet uten å ha lykkes foreløpig.

Ifølge hotellets hjemmesider skal det fortsatt være mulig å booke et hotellrom.

Rammet av flykaos

Til tross for at familien på fire kom seg tilsynelatende frem til Hellas ble flyet deres innstilt mandag morgen - samme dag som avreise.

– Vi sto bokstavelig talt med sekken på ryggen da vi fikk meldingen. Det er superkjipt, uttalte Blipp til E24.

Dermed ble planen å komme seg til Hellas via København. Bryllupet skulle også være starten på en lengre ferietur for familien. Etter planen skal de videre til Spania og deretter Frankrike, skriver nettstedet.

– Vi må komme oss ned til Hellas så ikke hele reisen faller fra hverandre. Det er en skikkelig dominoeffekt, det er hotell og diverse som potensielt går ad undas. Jeg må bare ønske lykke til, spådde Blipp tidligere i dag.