*Nettavisen* Livsstil.

Stian «Staysman» Thorbjørnsen tok med seg mystisk veske på kjendisgalla: - Sliter med tvangstanker

Kjendisgallaen 2019:

Stian «Staysman» Thorbjørnsens har slitt med tvangstanker i mange år.

06.11.19 22:47

Søndag kveld var det duket for årets Kjendisgalla i regi av Se og Hør, der flere gjeve priser ble delt ut.

Blant kjendisene som tok turen til Gamle Logen i Oslo var tidligere reality-deltaker, artist og programleder Stian Thorbjørnsen (37), best kjent under artistnavnet «Staysman».

Med seg på den røde løperen hadde han tatt med seg kona, Tina Thorbjørnsen (28), men det som kanskje vakte mest oppsikt var den mystiske bagen «Staysman» bar på foran pressekorpset.

Se klipp øverst i saken!

Klikk på bildet for å forstørre. STRÅLTE: Stian Thorbjørnsen og kona Tina Thorbjørnsen strålte sammen på den røde løperen søndag kveld.

STRÅLTE: Stian Thorbjørnsen og kona Tina Thorbjørnsen strålte sammen på den røde løperen søndag kveld. Foto: Vidar Ruud (NTB Scanpix)

- Sliter med tvangstanker

I flere år har 38-åringen fra Fredrikstad slitt med tvangstanker, noe han tok med seg på den røde løperen søndag kveld.

- Her har jeg en t-skjorte og en toalettmappe. For når jeg er ferdig her, så må jeg restarte kroppen. Når jeg har gjort en jobb, så må jeg gå av, dusje meg, få på meg en ny t-skjorte, få på meg deodorant, ny bokser og nye sokker. Det er sånne tvangstanker jeg har, fortalte Thorbjørnsen til Nettavisen på den røde løperen.

Thorbjørnsen har mange lignende tvangstanker. I den nye episoden av Nettavisens podkast SCHENDIS forteller den folkekjære artisten om at han blant annet alltid må sjekke bak dører og i skap når han kommer til et nytt sted. Han har nemlig fått det for seg at det kan være en leiemorder som står og venter på ham.

Redd for kona

Da Nettavisen møtte artisten søndag kveld kunne han også røpe at tvangstankene rundt leiemordere har utviklet seg.

Nå er han nemlig redd for at kona har gått inn for å leie noen for å drepe ham.

- Jeg fikk en melding i går om hvorfor jeg har planlagt å drepe han, fortalte Tina Thorbjørnsen til Nettavisen.

- Jeg har fått en ny tvangstanke nå - at jeg tror Tina vil drepe meg. At hun kan slå av alarmen hjemme og fått leid inn noen til å gjøre det. Og at hun har livsforsikret meg. For alt dette så jeg på en «true crime»-greie der det skjedde, fortalte Stian Thorbjørnsen.

- Så nå er det hun jeg er redd for. Det er hun jeg ser etter i skapet, på en måte, lo han videre.

Heldigvis er Stian «Staysman» Thorbjørnsen klar over at tankene er irrasjonelle. I den siste episoden av SCHENDIS forteller han åpent om tankene og at han har innsett at han trenger hjelp. Hør episoden her:

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.