(Melk & Honning): I denne spalten intervjuer Melk & Honning spesielt utvalgte personer om blant annet stil, inspirasjon, bomkjøp, yndlingsplagg og hva som står øverst på ønskelista.

I ukens Stilorama snakker vi med programleder og podkaster Synnøve Skarbø om stil og inspirasjon.

Hvem er du?

– Nå ble jeg usikker på om dette er et «hvem er du EGENTLIG»-spørsmål, eller om det er CV-en min dere er ute etter. Jeg går for det jobbrelaterte, jeg: Podkaster, rydde-entusiast, programleder og forfatter.

Les også: Prins Harry og Hertuginne Meghan vekker oppsikt med avsløring før jul

Beskriv stilen din med tre ord:

– Enkel, feminin og komfortabel.

Hvem er ditt norske stilikon?

– Hanneli Mustaparta. Hun får alt til å se så enkelt og tilfeldig ut, og så elsker jeg de små morsomme detaljene hun spriter opp antrekkene med. En søt krage, noen morsomme solbriller eller en veske som ikke matcher. Samme hva hun setter sammen, så er det 100 % vellykka hver gang.

Hvem er ditt internasjonale stilikon?

– Jeg liker stilen til danske Emili Sindlev. Hun bruker mye farger, og det elsker jeg.

Hvilken by gir deg mest inspirasjon?

– Paris. Da drar jeg hjem og tenker at NÅ skal jeg også begynne å kle meg snuppete og fint hver bidige dag, ikke bare på fest.

Hva er din «hverdagsuniform»?

– Det er kjempeforskjell på hvordan jeg kler meg på fest og til hverdags. På fest er jeg kjempedolla og kan ikke få nok strass og glitter. Til hverdags derimot, er det full slabbedask-stil. Joggebukse, hettegenser og dets like. Jeg går ALDRI med «vanlige klær» innomhus. Skifter til noe superkomfortabelt med en eneste gang jeg kommer hjem.

– Når jeg tenker etter, så tror jeg ikke at jeg noensinne har sittet i sofaen min med jeans, for eksempel.

Les også: Gatemusikant Berthina ble overrasket av Maria Mena. Nå strømmer pengene inn

Hva liker du ha på deg på fest?

– Jeg føler meg aller finest i en lilla eller rosa kjole med puffermer, og den må være kort eller trang. Helst begge deler.

Hva er det kjæreste du har i garderoben?

– Kjolesamlingen min. Jeg er besatt av kjoler, så 80 % av garderoben min består av det. Men hvis jeg må velge den aller, aller kjæreste, så blir det en fotsid, glitter-rosa kjole jeg skal ha på meg i bryllupet til Vanessa Rudjord til sommeren. Hvis Gud og Omikron tillater det.

Hva er ditt største bomkjøp?

– Jeg bestilte en svart skinnshorts fra Isabel Marant som så ut som en heit hotpants på modellen på bildet. På meg ble det en ukurant bermudashorts. Aldri brukt den.

Hvilket dyrt kjøp angrer du skikkelig på?

– Det må nok være den ovenfornevnte svinaktig dyre skinnshortsen. Den jeg trodde jeg skulle bli helt vilt rå i. Men siden den var bestilt på nett fra utlandet, så gadd jeg aldri å returnere. Nå angrer jeg på det også.

Du har bare fem minutter på deg før du må løpe ut døra. Hva gjør du?

– På denne årstiden: Hopper i en varm strømpebukse, tar på meg en enkel kasjmirkjole eller kasjmirgenser og et hårbånd for å skjule etterveksten.

Les også: Leah Isadora Behn har signert influenser-kontrakt: – Gøy å satse på det jeg elsker

Hva står på ønskelisten din akkurat nå?

– Ingenting! For jeg har akkurat fått oppfylt det største ønsket mitt. Har leita etter en hvit vintage mini-Chanel i flere år, og i forrige uke fant jeg drømmeveska hos Volounge.no. En nydelig liten sak fra tidlig 90-tall.

– Men nå begynner jakten på den perfekte lilla vesken.

Hvilken trend synes du Norge kan ta en pause fra nå?

– Jeg tenker at vi kan si oss ferdige med store, klumpete joggesko og sneakers. Det var gøy så lenge det varte, men det ser virkelig ikke ut.

Minimalist eller maksimalist?

– Minimalist. Jeg er ikke en artig lag-på-lag-type.

Les også: TV 2-profilen Yvonne Fondenes avslører babynyhet

Kendall Jenner eller Kylie Jenner?

– Ingen av dem. Har aldri brydd meg om Kardashians.

Celine eller Gucci?

– Celine. Selv om det egentlig er litt mer klassisk dame-stil enn jeg strengt tatt foretrekker.

Hva kler du deg helst i om vinteren?

– Ullstrømpebukse, varm kjole og støvletter. Men de må enten være helt lave eller knelange. Jeg får fnatt av støvletter som går til midt på leggen.