I denne saken finner du noen av de mest aktuelle kjendis-snakkisene fra inn- og utland akkurat nå.

Søndag kom nyheten om at rapperen Drakeo the Ruler skal ha blitt knivstukket på musikkfestivalen Once Upon A Time i Los Angeles. Ifølge politikilder skal drapet ha skjedd bak scenen i forbindelse med en slåsskamp. Festivalen har i etterkant blitt innstilt.

Nå hylles den avdøde rapperen av sine rap-kolleger, blant annet Snoop Dogg (50) som selv skulle opptre på festivalen lørdag kveld.

«Jeg er lei meg for det som skjedde i går kveld,» starter rapperen innlegg delt i sine sosiale medier.

«Mine kondolanser går ut til familien og nære av Drakeo the Ruler,» fortsetter han.

Snoop Dogg skriver videre at han var i sin egen garderobe da han fikk vite om hendelsen, og at han valgte å forlate området umiddelbart.

«Jeg ber for alle som er blitt berørt av denne tragedien. Ta vare på hverandre, elsk hverandre og hold dere trygge. Jeg ber for fred i hip hop,» avslutter han.

Også rapperen Drake (35) har delt en emosjonell hyllest gjennom Instagrams historie funksjon.

De to samarbeidet på låten «Talk to me» som kom ut tidligere i år.

«Dette er ikke riktig, hva faen er det vi holder på med,» skriver han blant annet til et bilde av den avdøde rapperen.

Stiller spørsmål

Det er ingen tvil om at Drakeo the Rulers kolleger tar dødsbudskapet med stor sorg. Rapperen Joey Fatts har også delt sine tanker i sosiale medier etter hendelsen. Han skulle også opptre lørdag kveld og stiller imidlertid spørsmål om hva en kniv gjorde inne på festivalområdet i utgangspunktet.

«Det er ingen grunn til at en kniv skulle kunne snikes inn på en musikkfestival. Spesielt etter dritet med Travis Scott. Hvil i fred Drakeo, håper familien hans går til søksmål,» skriver han på Twitter og refererer til den tragiske ulykken på Astroworldfestivalen tidligere i høst, hvor ti personer mistet livet.

Saweetie, Trippie Redd, Juicy J og Roddy Ricch uttrykker også sin sorg på Twitter.

Håver inn på kunst

Å være sønn eller datter av en av verdens største stjerner kan komme godt med om du ønsker å slå gjennom i den kunstneriske verden. En som derimot har valgt å ikke bruke sitt kjente etternavn er Rocco Ritchie (21), sønn av selveste Madonna (63) og Guy Ritchie (53).

Page Six kan nemlig avsløre at kjendissønnen blir representert av et kunstgalleri i London under pseudonymet Rhed, og håver inn med penger i samme slengen.

Les også: Mor (44) og datter (21) vekker oppsikt: – Vi drar gjerne på dobbel-date sammen

Bildene skal i følge nettstedet fokusere på «fiksering av kjendiser og etiketter», og bildene selges for tusenvis av dollar. På nettstedet Artsy ligger det flere bilder til salgs. Det dyreste har en prislapp på 24.000 pund, mens noen må man man ta kontakt for pris.

«Rhed er en ung, fremadstormende kunster med en mangfoldig og ukonvensjonell kulturell bakgrunn,» skriver galleriet på sine nettsider under kunstnerens biografi.

«Han tilbrakte barndommen frem og tilbake New York og London, noe som har gitt ham en eklektisk og mangfoldig kunstnerisk bakgrunn,» står det videre.

Ifølge Page Six henter Ritchie, som studerer kunst ved Central Saint Martins, mye av sin inspirasjon fra billedkunstneren Banksy og han ser visstnok for seg en god framtid som kunstner i London.

Nettstedet skriver også at hadde han sin første kunstutstilling allerede i 2018. Senest i sommer hadde han en utstilling hvor både mor Madonna og far Guy Ritchie var tilstede på galleriet i London.

Les også: «Bloggerne»-profilen avslører inngrep: – Ikke noe «risky business»

Ryktestrømmen fortsetter

I flere uker har ryktene florert om Kim Kardashian (41) og komiker Pete Davidson (28) har funnet lykken etter Kardashian var gjest på «Saturday Night Live» tidligere i høst.

Flere medier har skrevet at Kardashian har falt pladask for 28-åringen, og de to har gjort lite for å dempe ryktestormen.

At paret trives i hverandres selskap er det ingen tvil om, men ingen av de to har bekreftet at det er noe mer enn bare vennskap som blomstrer mellom dem. Nå kaster de imidlertid enda mer bensin på ryktebålet.

Les også: Kanye West bryter tausheten om bruddet: – Jeg har ikke sett noen skilsmissepapirer

De to har nemlig blitt observert sammen ute på date på Davidsons hjemsted, Staten Island.

«Tusen takk Kim Kardahsian, Pete Davidson, Scott Disick og flere andre for at dere spiste middag på Angelinas i går kveld. Virkelig flott å få servere dere, kom tilbake når som helst,» skriver restauranteieren Vincent Malerba til et bilde delt på restaurantens Instagramkonto.

Paret skal også ha blitt observert sammen på kino, skriver Page Six.

Kardashian og Davidson har kjent hverandre en stund, men romanseryktene begynte som nevnt først å svirre etter at Kardashian var med på «Saturday Night Live» i oktober der de to kysset.

Les også: (+) «Farmen-Tonje» gikk fra militæret til TV: – Så langt nede som jeg kunne komme

Hør Nettavisens podkast «Schendis» overalt der du hører podkast!