En av de største snakkisene de siste månedene er hvem som gjemmer seg bak maskene i duoen Subwoolfer.

Tidligere har det blitt spekulert i om det er Gaute Ormåsen (39) og Ben Adams (40) som har kledd seg opp i gult fra topp til tå for å synge om bestemødre og bananer, og nå kan det se ut til at sistnevntes medvirkning omsider er bekreftet.

Les også: Dette er de nye «Mesternes mester»-deltakerne

Da Sam Ryder (32), som representerte Storbritannia under årets Eurovision-finale, gjestet radioprogrammet Magic Radio Breakfast onsdag, kunne han nemlig kaste bensin på ryktebålet hva gjelder spekulasjonene rundt britiske Adams.

Saken er blant annet omtalt av Daily Mail.

– En legende

I radiointervjuet forteller Ryder at han fikk øye på Adams en dag han var og spiste i buffeten før Eurovision-finalen.

– Ben er en legende. Jeg så han hentet en croissant på buffeten en dag, og var sånn: Vent, hva gjør du her? Jeg er så fascinert av hele historien, forteller den langhårede briten.

Videre legger Ryder til at han ikke sa noe til Adams, ettersom han ikke ville avsløre at han visste hvem han var.

– Så mens jeg snakket med denne fyren i en ulvemaske, tenkte jeg for meg selv: Jeg vet at du er Ben fra A1, men jeg vil ikke fortelle deg at jeg vet det, sier 32-åringen i intervjuet.

Dette svarer Adams

Overfor Nettavisen ønsker derimot ikke Ben Adams å bekrefte Eurovision-kollegaens uttalelser. Han sier følgende:

– Jeg tror det er mye spekulasjoner, så på et tidspunkt er det så mye spekulasjoner at jeg ikke helt vet hva jeg skal gjøre med det. Jeg kan bare si at det ikke er meg så mange ganger.

Les også: Subwoolfer hylles av «Harry Potter»-skaper

– Men jeg tror han er «up in space», så det er nok der hodet hans må være. Men jeg synes faktisk at Subwoolfer er et veldig kult prosjekt, så hvis det hadde vært meg så hadde jeg ikke vært flau, legger den tidligere boyband-stjernen til.

Subwoolfers talsperson, Carl-Henrik Wahl, ønsker heller ikke å bekrefte om Adams gjemmer seg bak en av maskene.

– Jeg forholder meg til at det er Keith og Jim vi har med oss, sier han og fortsetter:

– Altså, det er jo så mye synsing om hvem som er inni de maskene, og det er veldig mange som påstår at de vet hvem det er. Så det tar jeg med knusende ro, jeg altså, sier Wahl.