Etter en tøff uke inne på «Farmen»-gården, hvor deltakerne begynner å kjenne på at de lever tett på hverandre, ba Grethe Enlid (49) storbonden Robert Michael Scott (53) om å bli ukas førstekjempe.

Grunnen til at hun ba om å bli sendt i tvekamp var enkel: Hun skulle slå ut Sulekha Geele (36). De to havnet fort i klinsj inne på gården, og til slutt fikk 49-åringen nok.

– Det må bli enten meg eller hun som er på gården. Det handler om min trivsel på gården, sa Enlid tidligere i uken. I søndagens episode fikk hun det slik hun ville, og det ble Geele som ble ukas andrekjempe.

Les også: Tina Teien trekker seg fra «Farmen» etter én uke: – Ble rett og slett helt utslitt

Mistet fokus under tvekampen

Det var to fokuserte kjempere som møtte på tinget søndag, og etter en intens tvekamp i saging, var det til slutt Enlid som saget raskest over de tre stokkene og Geele som måtte forlate gården.

Til Nettavisen forteller Geele at hun hadde hatt vondt i både ryggen og skulderen den siste uken, men at hun var forberedt på å vinne tvekampen.

– Men jeg mistet fokus. Selv om jeg vet at jeg har sterke armer og magemuskler, gikk det mer på teknikk enn styrke, sier hun.

Likevel tror hun at Enlid hadde en liten fordel under tvekampen.

– Da sagen plutselig gikk skjevt, og jeg så ansiktene til de andre foran meg, så mistet jeg fokus. Om jeg hadde hatt publikum bak meg, tror jeg ikke jeg hadde blitt så ufokusert. Men jeg saget skjevt, og Grethe med sine lange armer slo meg, sier hun med et lurt smil.

Ettersom «Farmen» fremdeles er under innspilling, har ikke Nettavisen lykkes med å få en kommentar fra Enlid om årets andre tvekamp.

Ler av egen oppførsel

Geele har den siste uken vakt oppsikt med flere uttalelser på TV-skjermen, blant annet da hun lagde seg en krone og spaserte rundt på gården med den på hodet og kalte seg for dronning.

I etterkant av «Farmen»-oppholdet tar Oslo-jenta det hele med et stort smil.

– Helt ærlig, aldri før i mitt liv har jeg kalt meg selv en dronning før jeg kom inn på «Farmen». Men man blir gal av å være der inne, sier hun til Nettavisen.

Les også: Daniel Craig hadde ett krav før han takket ja til å ta på seg rollen som James Bond

Med lite mat, lite søvn, og en haug med forskjellige personligheter samlet på et sted, sier Geele at mye av det hun drev med inne på gården var for å lage god TV og for å ha det gøy.

– Det er reality. Jeg kan ikke si «du er stygg og du er blek», men jeg kan si at jeg er en dronning, sier hun etterfulgt av en god latter og med en klar referanse til Melina Johnsens kjente utblåsning på «Ex on the Beach».

Les også: Første deltaker ut av 71 grader nord: – Nei, jeg koste meg ikke