I denne saken finner du noen av de mest aktuelle kjendis-snakkisene fra inn- og utland akkurat nå.

I september i fjor ble stjerneparet Gigi Hadid (26) og Zayn Malik (28) foreldre for første gang, da datteren Khai kom til verden. Siden har de gjort sitt beste for å skjerme datteren fra kjendislivet, men det har vist seg å ikke bare være enkelt.

For selv om de selv har valgt å ikke vise datterens ansikt i egne sosiale kanaler, er det lite de kan gjøre for å kontrollere hva andre deler. Og som offentlige personer er det mange som er interessert i den lille familiens til nå yngste medlem.

Les også: «Paradise Hotel»-paret ble kjærester: – Det var ikke min intensjon

Både Hadid og Malik har med årene vent seg til at de blir fotografert så godt som overalt de går, men nå som de har en liten datter har Hadid sett seg nødt til å be om en tjeneste.

I et innlegg på Instagrams historiefunksjon delte 26-åringen tirsdag en bønn til presse, paparazzier og fans.

Vil skjerme datteren

I innlegget ber modellen om at det vises hensyn til at datteren deres ikke selv har valgt et liv som offentlig person.

Hadid innleder med å fortelle at datteren er svært nysgjerrig på verden, og at hun elsker å se seg rundt. Det får hun gjøre i fred hjemme på gården der de bor, men Hadid ønsker også at lille Khai skal kunne se andre steder uten for mye oppstyr.

«Jeg vil at hun skal få se de vakreste stedene i verden, og de unike menneskene som går i gatene i New York City. Uten stresset med et mediesirkus som følger med berømte foreldre», skriver 26-åringen, før hun deler ønsket sitt for fremtiden:

«Dere vet at vi aldri viser ansiktet til datteren vår i sosiale medier. Ønsket vårt er at hun selv kan få velge hvordan hun vil vise seg for verden når hun blir eldre, og at hun kan få en så normal oppvekst og barndom som mulig – uten å bekymre seg for kjendisstatusen hun ikke har valgt selv at hun vil ha».

Les også: Instagram-bildet til Rumer Willis fikk fansen til å reagere. Da slo hun hardt tilbake

Videre ber Gigi Hadid om at datterens ansikt skjules på alle bilder som publiseres av henne.

«Jeg kan bare forestille meg hvor overveldende det dramatiske paparazzi-opplegget er for et barn», skriver hun.

Kobles til 38 år yngre mann

«Basic Instinct»-stjernen Sharon Stone (63) har den siste tiden blitt observert sammen med den 25 år gamle rapperen RMR, og som følge av dette svirrer nå flere romanserykter.

Ifølge kjendisnettstedet Page Six har duoen vært på flere dater rundt om i Los Angeles – og senest forrige uke var de innom flere utesteder der de blant annet danset sammen.

– Hun har definitivt en «hot girl summer». De både koste og poppet champagneflasker, sier en kilde til nettstedet.

RMR er en fremadstormende rapper som skjuler identiteten sin bak en heldekkende ansiktsmaske. Overfor Page Six sier en kilde at han og Stone har tilbragt mye tid sammen de siste månedene og at de to har utviklet et «unikt vennskap».

– De nyter hverandres selskap og henger mye sammen. De storkoser seg, sier kilden.

Hyller Harry og Meghan

Catherine St-Laurent (40), som tidligere var prins Harry (36) og hertuginne Meghans (39) stabssjef, slår tilbake mot de mange påstandene om at ekteparet er vanskelige å jobbe for.

Tidligere har flere som har jobbet under hertugparet kommet med anklager om mobbing og dårlig arbeidsmiljø.

St-Laurent har på sin side kun gode ord å si om ekteparet.

– Det var en fantastisk opplevelse, sier St-Laurent i et intervju med The Cut, og beskriver den britiske prinsen og kona hans som «ekstremt talentfulle og kreative ledere».

Les også: «Hemmelig» e-post avslører bekymringer rundt hertuginne Meghan: – Hun mobber ansatte

40-åringen var tidligere kommunikasjonssjef for Bill (65) og Melinda (56) Gates' veldedige organisasjon før hun ble en del av teamet til prins Harry og Meghan i april 2020. Ett år senere forlot hun jobben hos hertugparet for å lansere konsulentfirmaet Acora Partners, ifølge ukebladet UsWeekly.

– Jeg er så takknemlig for muligheten og for å få være med dem på reisen deres. Tiden jeg tilbragte med dem var fantastisk, sier hun, og hyller hertugparets arbeid med «Archewell» – som jobber systematisk for kulturell endring:

– Jeg tror de kan bli veldig innflytelsesrike ledere, og jeg ser frem til å følge med på alt de gjør fremover.