I denne saken finner du noen av de mest aktuelle kjendis-snakkisene fra inn- og utland akkurat nå.

Se video – Her er Kylie Jenner på «Paradise Hotel»:

Kylie Jenner (23) er for tiden på ferie i Mexico, og hotellet hun bor på ser nok kjent ut for mange nordmenn.

Realitystjernen og sminkemogulen har nemlig sjekket inn på et hotell nesten identisk det som blir brukt i TV3s realityserie «Paradise Hotel». Hotellet heter Ocean Castle Sol De Oriente, og er søsterhotellet til Villa Careyes Sol de Occidente Castle der den populære realityserien spilles inn.

Les også: Isabel Raad nekter å svare pressen: – Kan ikke kneble mediene, sier presseekspert

Fra Jenners nåværende oppholdssted ser man rett over til hotellet der realityserien spilles inn.

Luksusferie

Etter innleggene i sosiale medier å dømme, er Jenner på ferie med søsteren Kendall Jenner (25) og flere venner. De har alle delt flere innlegg der de går rundt på luksushotellet.

Jenners bestevenninne, Anastasia Karanikolaou - kjent som Stassie, har også delt bilder fra hotellet.

Les også: «Bloggerne»-Monica delte fødselen på TV: – Det finnes ikke noe mer naturlig

Det samme har Jenners assistent, Maguire Grace Amundsen. Hun har delt to innlegg, der man tydelig kjenner igjen hotellet.

Det er ikke kjent hvor lenge de skal feriere i Mexico.

Spesielt bånd til datteren

Kylie og Kendall Jenner er døtre av Caitlyn Jenner (71), som nylig uttalte at hun står yngstedatteren nærmest.

Det var da hun gjestet podkasten «The Skinny Confidential Him & Her» at hun fikk spørsmål om hvem av de seks barna som er favoritten hennes. Da svarte hun at det «kommer an på dagen», før hun la til:

– Kylie er et unntak til regelen. Jeg mener... Hun er bare... Alle stjernene kommer sammen.

Les også: Kjetil leier ut luksushytta til «Ex on the Beach»

Videre fortalte den tidligere OL-vinneren at hun ser mest av seg selv i Kendall, da de har mye til felles. Kylie er derimot den hun tilbringer mest tid med.

– Kendall gjør liksom greia si, mens Kylie... Jeg spise middag med henne her om dagen. Vi prøver å gjøre det en gang i uken, i alle fall hver andre uke. Vi drikker vin og snakker om ting. Sånn sett står vi hverandre nærmere. Kendall er litt mer hemmelighetsfull. Vi er veldig nære, men hun er vanskeligere å forstå seg på, sier 71-åringen ærlig.

Foretrekker kvinner over menn

Miley Cyrus (28) har lenge vært åpen om at hun er panseksuell, noe som vil si at hun tiltrekkes følelsesmessig eller seksuelt av en person uavhengig av kjønn.

Sangstjernen har tidligere datet både kvinner og menn, og forteller nå at hun foretrekker å være i et forhold med en av samme kjønn. Det gjør hun i podkasten «Call Her Daddy», ifølge People.

Les også: Lily Allen snakker ut om om avhengigheten

– Jenter er mye diggere. Vi vet det. Jeg tror alle kan være enige i at peniser helt siden antikken har vært vakre som skulpturer, men utenom det er jeg ikke interessert. Jeg liker peniser som kunst, og som en skulptur ser de veldig pene ut på et bord, forteller 28-åringen.

– Alle vet at pupper er penere enn baller, legger hun til.

Les også: Miley Cyrus om koronadating: – Jeg har mye FaceTime-sex

Videre utdyper Cyrus hvorfor hun foretrekker å være i et forhold med en kvinne.

– Rollen er mer logisk, for det kommer ikke til å bli en rar greie at jeg betaler for alt. Hvis jeg er med en jente, er det helt greit for meg å være med en «boss bitch» som er like suksessfull, eller mer, som meg. Med de kvinnene jeg har endt opp med å være rundt, har rollen passet bedre til meg. For i et forhold med menn har jeg ofte en mer dominerende rolle, sier hun.