OSLO/NEW YORK (Nettavisen): Tidligere «Real Housewives»-stjerne Denise Richards (50), som kanskje er mest kjent for sitt ekteskap med skuespiller Charlie Sheen (56) har en felles datter Sam Sheen (18).

- Det skjedde ikke under mitt tak

Og nå gir Charlie Sheen kona skylden for at datteren har åpnet konto på OnlyFans, en medieplattform der folk ofte deler nakenbilder og videoer mot betaling.

Les også: - Charlie Sheen er nå blakk, svartelistet og selger videoer for 3500 kroner

- Hun er 18 år nå og bor med sin mor. Dette skjedde ikke under mitt tak, sier Charlie Sheen til New York Posts Page Six.

Les også: Satte ny OnlyFans-rekord: - Tjente over åtte millioner på seks timer

Mandag la datteren, som fylte 18 i mars, ut en melding på Instagram der hun offentliggjorde at hun nå hadde skaffet seg en profil på OnlyFans.

På bildet kan man se henne i en badedrakt med teksten: «Klikk på lenken i min bio om du vil se mer 💋».

Les også: Sextrend har eksplodert: Nå drives den frem av helt ekstreme boligpriser

Når man kommer inn på siden står det;

«Hei 😉 - abonner for å se eksklusivt innhold 💋 😏»

Ifølge New York Post har hun lovet å oppdatere med nytt innhold 2-3 ganger i uken.

Avisen har også vært i kontakt med moren til Sami.

- Sami er 18 og denne avgjørelsen ble ikke tatt basert på hvilket hus hun bor i. Alt jeg kan gjøre som en forelder er å veilede henne og stole på hennes avgjørelser, men hun tar sine egne valg, sier Denise Richards til avisen.

Les også: Pornostjernen med sjokk-kjøp: Kommer med svært klar advarsel

Denise Richards fikk gjennomgå i september 2021 da Sami la ut en video på TilTok der hun hevdet at hun var fanget i et «hjem preget av mishandling».

- Det finnes visse regler og jeg håndhever dem. Og i huset til Charlie er det andre regler, og det er OK, sa Denise Richards den gang.

Page Six skriver at Sami skal ha flyttet hjem til moren for en måneds tid siden.

To millioner tilbyr innhold på OnlyFans

Nettsiden OnlyFans, som gir brukere muligheten til å blant annet tilby seksualisert innhold mot betaling, er en nå en av de raskeste voksende nettsidene i verden og hadde i oktober i fjor over 170 millioner brukere.

OnlyFans er en abonnementsbasert webtjeneste med 18 års aldersgrense, der innholdsprodusenter kan tjene penger på brukere som abonnerer på deres innhold.

Totalt er det nå rundt to millioner personer som tilbyr innhold gjennom OnlyFans, meldte Business Insider i mai i år.

Les mer om Onlyfans her.