I en ny episode av podkasten «Sophie og Fetisha» tar influenser Sophie Elise Isachsen (27) bladet fra munnen om den mye omtalte badeland-episoden på Lustrabadet i Sogn.

Les mer her: Nakenbading, alkohol og røyk på Lustrabadet etter stengetid

Forrige helg ble delte Isachsen og venninnene, Nora Haukland og Maria Wang Brandt, flere bilder på Instagrams historiefunksjon fra Lustrabadet. Trioen ble invitert dit etter stengetid, og var der fra omtrent 21.00 til 02.00 på natten.

– Ikke noe å bli sur for

Ifølge Hauklands oppdateringer på Instagram «badet de nakne, drakk vin og nøt livet». Et av bildene viste også at de satt og røkte i det som ser ut til å være et boblebad utendørs.

Saken skapte store reaksjoner blant lokalbefolkningen i Luster, som blant annet reagerte på flere regelbrudd i løpet av besøket på Lustrabadet. Nå svarer altså Isachsen på dette.

Les også: Avslører nye detaljer om pillemisbruket

– Jeg føler jo at man skal overholde reglene og at vi kanskje ikke tenkte så mye, men jeg føler også at det ikke egentlig er noe å bli sur for, uttaler 27-åringen i podkasten og fortsetter:

– For hvis ikke det var en kjendis som gjorde det, så hadde det ikke fått noen reaksjoner.

Ikke betalt oppdrag

Etter at lokalbefolkningen reagerte, gikk Lustrabadet ut på Instagram og kommenterte saken.

Der skrev de at det hele var et markedsføringsstunt og at bildene som ble delt ikke viste hele sannheten. Daglig leder beklaget også situasjonen og uttalte at stuntet slo helt feil ut.

Isachsen påpeker at de ble invitert til Lustrabadet, og understreker at de ikke fikk betalt for å dele innlegg derfra.

– Det var ingen betalt reklame eller noe sånt i bildet, det kan jeg avkrefte med én gang, sier hun i podkasten.

Hun påpeker også at det for henne som influenser og offentlig person var en positiv opplevelse å være der alene.

– Ikke for å være en prinsesse på en stol, men jeg satte så pris på å bli invitert, for vi snakket om det tidligere at det er vanskelig å være på badeland og bli tatt bilde av i garderoben naken. Eller sitte der i en eller annen sauna svett mens folk kommer bort eller stirrer. Og det å være der i fred var bare så deilig, sier hun før hun avslutningsvis beskriver kvelden som «en av de absolutt beste kveldene jeg har hatt i hele mitt liv».