Det har ikke vært stille rundt fjorårets «Farmen»-deltakere etter det ble kjent at de brøt smittevernsreglene etter å ha festet på uforsvarlig vis tidligere i år.

Det som skulle være en uskyldig og hyggelig sammenkomst for de tidligere «Farmen»-deltakerne tok fort en alvorlig vending.

Les også: Politiet måtte stoppe «Kompani Lauritzen»-fest

- Veldig teit

Med-deltaker Karianne Vilde Wølner (26) dukket onsdag opp på den røde løperen til Wallmans med samboeren sin, Kristian Spetalen. Hun avslørte at de har vært et par siden mars.

Wølner, som til daglig jobber som influenser, kom seg helt til finaleuken i «Farmen» og karret seg til topps som vinner av «Torpet» i fjor.

Hun har sett seg lei på skriveriene rundt den mye omtalte festen, og nå forsvarer sine reality-kollegaer, og retter imidlertid opp i spekulasjonene.

- Jeg synes det er veldig teit. Vi gjorde en veldig god gjerning, foruten om det media har skrevet om. Så jeg synes det er veldig synd at de har tatt ting ut av proporsjoner, sier hun til Nettavisen.

Wølner forteller at de dro opp til Finnmark for å være tilstede på en veldedig gudstjeneste med Thor Haavik.

Nekter å betale

Festen ble holdt på klubbhuset til Indre Billefjord idrettslag 27. februar. På dette tidspunktet var smittetrykket høyt i Norge, men lite i Finnmark.

I ettertid har kritikken haglet mot «Farmen»-festen siden det ikke var innenfor regelverket å arrangere en slik sammenkomst.

- Etter gjeldende nasjonale regler på tidspunktet var det ikke lov å gjennomføre private arrangement innendørs med flere enn 10 personer, opplyste Morten Daae i Finnmark politidistrikt i en pressemelding etter at festen ble kjent.

Realitygjengen postet videoer fra festkvelden som tydelig viste over 10 personer tett i tett.

Les også: Blodig drama på «Farmen»: Måtte tilkalle lege

Både idrettslaget og «Farmen»-deltager Nils Kvalvik fikk hvert sitt forelegg på 20.000 kroner.

Førstnevnte gjorde fort opp for seg og betalte boten, men Kvalvik har på sin side nektet å betale boten, som resulterte i at han må møte i retten i februar 2022.

Tidligere har Kvalvik uttalt at deltagerne testet seg før de kom til Finnmark, og at de var i karantene før avreise til landets nordligste fylke, ifølge politiet.

Les også: Møtte opp på rød løper med eksen: - Ikke noe grunn til at det ikke skal fungere