Norske Anders Lundstrøm Wolden tar den nesten 100 mil lange turen fra Oslo til Gävle, sammen med kaldblodstraveren Reime Blesen. De blir manges V75-favoritt.

Søndager kl. 15:00 arrangerer svenskene GrandSlam75, søndagens største spill. I Norge kaller vi det for V75 søndag. Norske spillere er invitert til å spille i felles internasjonal pott, noe som betyr større premier enn om vi spiller V75 alene. I tillegg er det Jackpot i V75 denne søndagen. Syv millioner svenske kroner ekstra er fordelt i premiepottene, noe som gjør spillet ekstra interessant.

Det er superenkelt å være med, og du kan betale og logge inn direkte med Vipps. Det tar deg noen få klikk fra å velge sum du vil spille for til du har levert.

Her kan du levere Stalltips

Norsk joker i V75-5

Travtrener Anders Lundstrøm Wolden driver sin virksomhet på Bjerkebanen i Oslo. Sammen med kaldblodstraveren Reime Blesen tar han den nesten 100 mil lange turen fra Oslo til Gävle i Sverige – og hjem igjen. Dette er treåringens fjerde strake seier i vårt naboland, og han viste flotte takter til andreplass i sin siste start. Denne gangen forventes han å vinne. Om så skjer, venter en premie på 50 000 kroner.

Spill V75 Stalltips

Den enkleste måten å spille på løpene på er Stalltips. Spillet fungerer da for deg omtrent som Lotto, men hvis du faktisk fikk noen eksperter til å velge ut de tallene det var mest sannsynlig at skulle bli trukket ut.

Stalltips er nemlig en kombinasjon av hva ekspertene tror med litt tilfeldigheter.

Du må ha riktig vinner i syv løp, men får også premie for seks og fem riktige.

Her kan du levere Stalltips

Stalltips-vinner på tur til Karibien

En mann fra Molde var én av to Stalltips-vinnere som kunne glede seg over full pott og nær 150 000 kroner i V65-gevinst på Leangen søndag 5.12.21. Med gevinsten trygt plassert på konto, venter han nå på å få dra til Karibien. På jobb.

Karen fra Molde er sjømann, og sitter nå hjemme og venter på å mønstre på i Karibien. Stalltips-gevinsten på nesten 150 000 kroner er allerede plassert på konto. I tillegg fikk hans barn en ekstra julegave – en måneds husleie dekket av far.

- Det er flott å vinne en så fin gevinst. Dette er rekord, den forrige lød på rundt 50 000 kroner, forteller en lykkelig vinner på telefon fra Møre og Romsdal.

Selv om mannen er vokst opp på gård, og vet bak frem på en hest, er ikke travekspertisen noe å skryte av. Derfor spiller han Stalltips.

- Jeg følger ikke så mye med på travsport, men synes det er spennende å delta i spillet. Derfor blir det

Stalltips. Det er enkelt og greit, og jeg pleier å følge med på resultatene jeg får via en SMS fra Rikstoto. Denne gangen dukket det opp flere og flere grønne ringer og det ble til slutt seks av seks riktige. Da fikk jeg hakeslepp, forteller Stalltips-vinneren mens han venter på å mønstre på.

Her kan du levere Stalltips

Les mer om ansvarlig spill og vinnersjanser. Se også Hjelpelinjen.