Gå til sidens hovedinnhold

«Svenske Hollywoodfruer»-Elena i sorg etter at ektemannen døde

Elena Belle:

Kollapset i sitt eget hjem.

Lørdag ble den svenske superstjernen Elena Belle (34) vitne til det verst tenkelige da hennes ektemann gjennom fire år, Michael Theanne, kollapset og døde like ved huset deres i Los Angeles.

Det skriver Billboard.

Theanne, som jobbet som manager for blant andre Steve Aoki, Cheat Codes og Deorro, skal ha vært på luftetur med familiens hunder da han døde brått.

Han ble 45 år gammel.

- Michaels utrolige varme, kjærlighetsfulle og generøse sjel påvirket alle rundt ham. Vi vet mange av dere vil bære ham i deres hjerter slik vi kommer til å gjøre i all framtid. På dette tidspunktet ber familien vår om vi får lov til å håndtere dette forferdelige og pluttselige tapet privat, skriver familien i en uttalelse til nettstedet.

- Hjertet mitt blør

Elena Belles og Michael Theanne giftet seg i 2016, ett år etter at de møtte hverandre for første gang på Ibiza. Sammen har de datteren Luna (2).

På Instagram har Elena Belle publisert en lenger kjærlighetserklæring til sin avdøde ektemann.

- Ord kan ikke beskrive hvor mye vi kommer til å savne deg. Hjertet mitt blør, og jeg kan ikke tro at det er sant, skriver Belle blant annet.

Også klientene til Michael Theannes har delt sine ord og sorg i sosiale medier.

Med i svensk reality

Michael Theanne har også vært å se i TV3-programmet «Svenske Hollywoofruer» der Elena Belle har vært en av fruene de siste fire sesongene sammen med Gunilla Persson, Maria Montazami, Åsa Vesterlund og Siv Cotton.

I den tolvte sesongen av den dramafylte serien stjernet Elena Belle også med Anna Anka, som blant annet endte i frontalangrep og heftige intriger.

I episode sju som ble sendt 16. oktober 2018 i Sverige, var det Elena Belle som fikk gjennomgå. Under pressefotograferingen gikk Anka til angrep på Belle.

- Du ser ut som en jævla hore. Det er typisk deg å komme med puppene ute, for det er det eneste du er flink til. Du tilfører ingenting til dette programmet. Du har ligget deg til pengene dine. Og han som har gjort leppene dine har gjort en dårlig jobb for det ser ut som om har fått deg en på tygga, sa Anka til Belle, noe som får en av de andre fruene, Sofie Prydz, til å se rødt.

Se klipp under:

Les også

«Svenske Hollywoodfruer»-Isabel ble brutalt ranet. Nå er to menn tiltalt

Les også

Anna Anka til frontalagrep på Elena Belle i ny episode

Reklame

Endelig på lager igjen: Verdens smarteste ladekabel til mobil er norsk

Kommentarer til denne saken