Gå til sidens hovedinnhold

«Svenske Hollywoodfruer»-Isabel ble brutalt ranet. Nå er to menn tiltalt

Isabel Adrian:

Ble slått i hodet og ranet for nesten en million kroner på åpen gate.

Den svenske TV-personligheten Isabel Adrian (41), kjent fra blant annet «Svenske Hollywood»-fruer, ble i februar brutalt ranet på åpen gate i Stockholm.

To av ranerne, som blant annet truet 41-åringen med pistol, er nå tiltalt.

Det skriver de svenske avisene Expressen og Aftonbladet.

Ifølge Espressen skal det ha vært ved lunsjtider 1. februar at Isabel Adrian ble stoppet i en garasje på et hotell i Stockholm.

Les også

TV3 måtte gripe inn i innspilling av «Svenske Hollywoodfruer»

- Hoppet inn i bilen

Aftonbladet skriver at gjerningsmennene skal ha blokkert veien for 41-åringen med biler, for så å hoppe inn i bilen hennes.

Deretter skal hun ha blitt slått i hodet med en pistol, før gjerningsmennene stakk av gårde med verdisaker.

Ifølge tiltalen, som svenske medier sitter på, skal ranet ha vært planalgt og rettet direkte mot «Hollywood»-fruen. Ranerne skal ha fått med seg verdisaker til en samlet verdi på 916 000 svenske kroner.

Flyktet landet

Allerede i februar omtalte den svenske avisen Aftonbladet saken for første gang.

- Min klient og jeg har i samråd valgt å gå ut med at det er hun som har vært utsatt for ranet. Hun ønsker å unngå ytterligere speukalsjoner og vil gi en forklaring på hvorfor hun har holdt seg unna pressen og media de siste månedene, sa saksbehandler Emma Ragnarsson i en pressemelding den gang, ifølge Aftonbladet.

Ifølge Ragnarsson har hendelsen sjokkert Isabel Adrian, som har valgt å oppholde seg skjult av sikkerhetsmessige årsaker.

- Min klient har nå forlatt landet for å kunne komme seg i fred og ro. Hun ber pressen og andre personer om å respektere både henne og hennes familie i denne vanskelige tiden, og ønsker å bearbeide handelsen i fred, uttalte Ragnarsson til Aftonbladet.

Stor suksess

Isabel Adrian er for nordmenn aller mest kjent for sin deltakelse i TV3-programmet «Svenske Hollywoodfruer». For svenskene er hun også derimot kjent fra flere programmer, som «Robinson Ekspedisjonen» i 2004.

I 2013 giftet hun seg med den verdenskjente DJ'en Steve Angello (36). Ekteparet bor som regel i USA, men har flere leiligheter i Sverige. Sammen har de to barn, Monday-Lily (9) og Winter Rose (7).

I 2014 ga hun ut boken «Sex, dop og en DJ», en fiksjon som baserer seg på livet til 41-åringen.

Les også

Anna Anka ber om unnskyldning etter bråket i Svenske Hollywoodfruer

Reklame

Oppdateres daglig: 10 kupp du gjør i dag

Kommentarer til denne saken