I denne saken finner du noen av de mest aktuelle kjendis-snakkisene fra inn- og utland akkurat nå.

I november i fjor reagerte den svenske tv-profilen Ulrika Jonsson (53) kraftig da Jennifer Lopez (51) kastet klærne og poserte kliss naken på coveret til låten «In The Morning».

53-åringen, som blant annet er kjent som tidligere programleder for «Good Morning Britain», reagerte den gang på at Lopez' kropp ikke viste noen tegn til aldring – noe hun selv er opptatt av å vise realiteten av på sosiale medier.

Les også: Ulrika Jonsson (53) raser over naken Jennifer Lopez (51): – Urealistisk

Nakenhet i seg selv har derimot ikke svensken noe imot, og nå kaster hun selv klærne på Instagram.

Samtidig deler hun en klar oppfordring til alle følgerne sine.

Ber om donasjoner

Jonsson har nemlig valgt å feire at hun har nådd 150.000 følgere på Instagram med å fremme et tema hun brenner for.

«Jeg viser meg frem for organisasjonen StrongMen», skriver hun, og ber videre om donasjoner.

StrongMen er en organisasjon som jobber for å støtte menn i sorg. Fokuset er rettet direkte mot menn fordi de ofte overser eller ignorerer følelsene sine, skriver de på nettsiden.

«Det er aldri 'umandig' å snakke», skriver Ulrika Jonsson i Instagram-innlegget sitt, som i skrivende stund har generert i overkant av 21.000 likerklikk og over 1000 kommentarer.

Les også: Avviser sex-sensur på «Paradise Hotel»: – Viser innhold som er relevant

Mobbeanklager i alle retninger

Chrissy Teigen (35) har den siste tiden stått midt i stormen etter at hun nylig ble anklaget for å ha mobbet Courtney Stodden (26). Tirsdag la 35-åringen seg helt flat og beklaget.

Ikke lenge etter kom det imidlertid mobbeanklager fra et helt annet hold. Designer Michael Costello (38) hevder nemlig også å ha blitt mobbet av supermodellen i 2014, og i et innlegg på Instagram skrev han tirsdag at han de siste syv årene har vært traumatisert og deprimert som følge av dette.

Men også motedesigneren fikk kjenne på det å bli anklaget for noe etter at han delte Instagram-innlegget. Etter å ha lest Costellos innlegg tok nemlig Leona Lewis (36) til Instagram for å ta Teigen i forsvar – og dele sine tanker om designeren.

«Når noen beklager (Chrissy) og viser ektefølt anger for sine handlinger, bør vi ikke sparke dem mens de er nede», er blant det Lewis skrev i et innlegg på Instagrams historiefunksjon.

Videre skrev hun at designeren i 2014 gjorde henne svært «ukomfortabel» da de jobbet sammen, og at han bidro til å gi henne et dårlig kroppsbilde. Sangeren er samtidig tydelig på at hun ønsker Costello alt godt, men påpeker at hun synes timingen hans er dårlig med tanke på at Teigen har beklaget.

Les også: Mary-Kate og Ashley Olsen bryter stillheten

Teigen har foreløpig ikke kommentert designerens anklager, men Costello har derimot svart Lewis.

Ifølge E! News delte han tirsdag flere innlegg på Instagrams historiefunksjon der han blant annet skrev at han er overrasket over at hun syntes opplevelsen med ham i 2014 var traumatisk. Selv minnes han at de hadde det hyggelig. Videre påpeker han at teamet hennes ved flere anledninger i de senere årene har spurt om han vil lage en kjole til henne.

«Jeg har det ikke bra akkurat nå. Jeg skulle ønske du snakket med meg direkte, spesielt nå som jeg er veldig sårbar. Jeg håper intensjonene dine er gode, og at du ikke bare prøver å redde en venn», var blant det han skrev på Instagram tirsdag.

Introdusert for barna

Det har lenge versert rykter om at Jennifer Lopez (51) har funnet tilbake til eksforloveden Ben Affleck (48), og etter alt å dømme ser det ut til at de nå har tatt forholdet litt videre.

Flere amerikanske medier, deriblant People, skriver nemlig at Affleck har møtt Lopez' barn.

Dette kommer etter at det tidligere paret, som var et av Hollywoods heteste par på begynnelsen av 2000-tallet, ble avbildet kyssende under en middag tidligere denne uken.

Les også: Tre skilsmisser og to brutte forlovelser: Disse har Jennifer Lopez datet opp gjennom

Til People forteller en kilde at barna til Lopez, tvillingene Max og Emme (13), sakte men sikkert blir kjent med morens angivelige flørt. Og tilsynelatende har møtene gått svært bra:

– Alt ser ut til å gå veldig bra. Det er åpenbart at Jennifer og Ben er seriøse. Hun har ikke sett så lykkelig ut på lenge.

De fire skal også ha blitt observert ute på middag sammen.

– Ben og barna hennes så veldig komfortable ut. Barna snakket med Ben hele tiden. Han smilte og lo, sier kilden.