*Nettavisen* Livsstil.

Sveriges to heteste single flørter åpenlyst på Instagram: Zara Larsson sier Benjamin Ingrosso er hennes våte drøm

 

DRØMMEPAR: Zara Larsson er svensk og singel. Benjamin Ingrosso er svensk og singel. Dette må bare bli en drømmematch - og nå gjør Zara sitt for å få til et forhold. Foto: Montasje/NTB Scanpix.

Sist gang fant Zara kjæresten sin på Twitter, denne gang tyr hun til Instagram for å dele sin våte drøm om sangeren Benjamin Ingrosso.

15.10.19 10:05

Zara Larsson bekreftet tidligere i år at det var slutt mellom henne og den britiske modellen Brian Whittaker.

Det skjedde etter lang tids hinting på blant annet Instagram stories.

– Når du får hjertet ditt knust, men det er ok, for gatene har ventet på at du skulle bli singel igjen, skrev hun den gangen.

– Det er jo en våt, j*vla drøm

Nå er det helt klart bedre tider på Zaras Instagram, for i går la den «All the time»-aktuelle artisten ut en video hvor hun snakker om den svenske artisten Benjamin Ingrosso.

Der legger hun opp til en veldig offentlig flørt med sin sangerkollega.

FILMET KJÆRLIGHETSERKLÆRING: Her forteller Zara om hvordan hun kunne tenke seg å våkne opp til Benjamins frokost hver morgen. Skjermdump: @zaralarsson/Instagram

– En drøm er jo Benjamin Ingrosso. Altså, det er jo en våt, j*vla drøm som man har, sier hun i videoen.

Les også: Benjamin Ingrosso forsvant fra TV-skjermen - snakker ut om spekulasjonene

Drømmer om italiensk til frokost

Grunnen til denne våte drømmen later ikke til å være beundring over familien Wahlgren/Ingrosso generelt og storesøster Bianca Ingrosso spesielt.

Nei, det er nemlig italienskættede Benjamins vanvittige fascinasjon for pasta og kokkelering som Zara Larsson har falt for.

– Sånn at man skal våkne hver dag og han bare «jeg lager pasta til frokost elskling, jeg gjør pasta til frokost» og man bare «unnskyld meg, hvor er mozarellaen?» og han bare «den er her, den er rett her», fortsetter Zara med stjerner i øynene.

Videoen har påskriften «Benjamin Ingrosso, skal vi bli sammen».

Zaras flørtende gest har blitt lagt merke til av Benjamin selv, som svarer på sin egen Instagram story med de enkle, men likevel effektive ordene:

HAN ER KLAR: Slik svarer Benjamin på sin Instagram: «Okej, vi kör». Skjermdump: @benjaminingrosso/Instagram

– Ok, vi kjører.

Les også: Bianca Ingrosso gjestet tv-program – så tok det hele en uventet vending: Ble bedt om å søke hjelp

Fant sin forrige kjærlighet via Twitter

Dette er ikke første gang Zara tyr til sosiale medier for å uttrykke sin kjærlighet overfor en gutt.

Da hun i sin tid oppdaget det som senere skulle bli kjæresten, la hun ut et bilde av ham på på Twitter, med denne teksten:

– «Hvem er du hvor bor du hvor gammel er du hvorfor er du så fin hvordan liker du eggene dine om morgenen?»

Les også: – Derfor poserte jeg naken (+)

Hinter om kjærlighetssorg i ny singel

Whittaker forsto nok at Zara var ok pluss interessert, og året etter bekreftet de romansen. De to bekreftet forholdet i 2017, men på sensommeren to år senere var det altså slutt.

I hennes ferskeste singel «All the time» synger Zara om det å savne en man har hatt kjær.

Tekstlinjer som «jeg prøver å glemme deg, baby, og jeg dør når jeg tenker på at du er med noen andre» og «alt minner om deg» hinter om at bruddet har vært alt annet enn enkelt for Zara.

Benjamin singel etter seks år langt forhold

Benjamin ble også singel tidligere i 2019, etter at han og hans kjæreste Linnea Widmark gjorde det slutt etter hele seks år i lag.

Den gang bekreftet han bruddet samtidig som han ga ut singelen «I'll be fine somehow», og ble raskt en av Sveriges mest ettertraktede ungkarer.

Les også: Benjamin Ingrosso snakker ut om det nære vennskapet til Felix Sandman

Siden har det likevel kun vært rykter i mediene om kjærlighetslivet til den talentfulle svensken. Ingrosso selv har ikke bekreftet verken det ene eller det andre.

Dermed er det kanskje lov å håpe at denne meget offentlige flørtingen også blir til noe mer, for TENK hvor gøy det ville vært å få råeste Zara Larsson inn i den fartsfylte Wahlgren/Ingrosso-familien.

Vi kan nesten ikke vente med å følge fortsettelsen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.