TV-profil Synnøve Skarbø (50) forteller i podkasten «Synnøve og Vanessa», som hun har med venninnen Vanessa Rudjord, at hun har funnet kjærligheten igjen.

– Nå når jeg er i et nytt forhold så er det veldig mange kjekke ting med det. Mye stas, gøy og prat, sier hun i podkasten.

Saken ble først omtalt av VG.

Les også: Synnøve Skarbø åpenhjertig etter bruddet: – Konstant dårlig samvittighet overfor datteren

Skarbø avslører ikke identiten på sin nye flamme, men forteller at hun har kjent ham en stund.

– Navn og identitet skal være ukjent enn så lenge. Jeg har kjent ham en stund, så det er ikke akkurat flunkende nytt dette her. Jeg syns det er flaut og ubehagelig å snakke om sånt, sier 50-åringen.

Har vært på ferie sammen

Skarbø har i sommer delt flere bilder fra sommerferien sin, som hun har tilbrakt blant annet i Italia. I podkasten kan hun fortelle at der har hun vært med sin kjæreste.

Men selv om Skarbø nå er lykkelig med sin nye kjæreste , forteller hun i podkasten at hun ikke alltid syntes det er like enkelt i starten av et nytt forhold.

– Det er også en del ting jeg syns er vanskelig. Ikke bare i dette forholdet, men i alle forhold jeg har vært i hele mitt liv. Hvor «keen» skal man virke i starten? Skal du holde igjen eller overdrive? Vanskelig å vite, sier hun.

Les også: Olaf Tufte om familiens nye serie: – Ikke vits å bare vise glansdagene

Ble singel i 2019

Skarbø har tidligere vært sammen med Per-Øyvind Skaarnes, som hun har en datter sammen med. I 2019 meldte de at de hadde gått hver til sitt etter et ti år langt forhold.

Også bruddet ble kjent i podkasten, og Skarbø la aldri skjul på at det var tøft å gå gjennom et samlivsbrudd etter ti år.

– Det som gjelder nå er å komme seg gjennom hver dag uten å dø av sorg. Jeg har opplevd mye drit på kjærlighetsfronten tidligere, men nå er det en en gigaforskjell fra tidligere. Fordi nå har jeg en unge, sa hun den gang.

Skarbø har i flere år vært en profilert programleder for TVNorge. I 2017 ledet hun «Norske rotehjem», hvor hun hjalp folk til å rydde sine rotete hjem. I fjor var hun programleder for «Jan Thomas søker drømmeprinsen» på discovery+, i tillegg til at hun de siste årene har gjort stor suksess med «Synnøve rydder opp».