Gå til sidens hovedinnhold

Synnøve Skarbø med ny skade før «Skal vi danse»-sendingen

- Gjenstår fortsatt å se om hvorvidt jeg klarer å karre meg på føttene til lørdag, sier Skarbø på Instagram.

Forrige lørdag gikk årets «Skal vi danse» av stabelen i H3 arena på Fornebu, der flere av deltakerne fullførte parkettens første dans med flere småskader.

Blant andre Synnøve Skarbø (49), som hadde pådratt en skikkelig strekk. Nå ser det imidlertid verre ut for den kjente programlederen.

Les også: Flere skader rett før «Skal vi danse»-premieren: - Har satt dansetreningen på pause

Onsdag kveld kunne dansepartneren Santino Mirenna (27) og Synnøve Skarbø fortelle at hun har skadet seg på nytt, og at de er blitt nødt til å endre store deler av koreografien.

Bristet ribbein

- Vi er ferdig med trening for dagen, men desverre har Synnøve Skarbø fått seg en brist i ribbeinet. Så det blir noen forandringer i koreografien, sier Mirenna på Instagram.

Til Nettavisen forteller Skarbø at skaden skjedde da hun øvde på rumba, som er dansen hun skal fremføre førstkommende lørdag.

- Jeg hadde en strekk som har sittet siden vi begynte å trene for noen uker siden, og da jeg skulle slenge meg rundt Santino hørte jeg et knas, sier Skarbø og forteller at det er snakk om tre ribbeinsbrist.

- Jeg klarte ikke å stå, sitte, ligge eller gå. Jeg klarte ikke å bevege meg, forteller hun.

Usikker dansefremtid

Skarbø meddeler på Instagram at det er laber stemning på dansesenteret for henne og dansepartneren for tiden.

- Det var veldig ubeleilig nå som lørdagen nærmer seg. Vi er på saken, men det gjenstår fortsatt å se om hvorvidt jeg klarer å karre meg på føttene til lørdag, sier Skarbø på Instagram.

Ifølge Skarbø har hun nå fått behandling for skaden, og ser mye lysere på danseopptredenen til lørdag.

- Jeg har forstått at dette visstnok er ganske vanlig. Både Isabel Raad og Emilie Nereng fikk det da de var med i sine sesonger. Vi har endret hele koreografien og tatt vekk alt som har med løft og vonde bevegelser å gjøre. Så det blir nok dans på lørdag, forteller Skarbø til Nettavisen.

Imponerte dommerne

Forrige lørdag imponerte danseparet stort på parketten med en kraftfull jive under premieren.

- Du har virkelig orden på armer og bein. Dette var kveldens beste dans, uttalte blant andre dansedommer Merete Lingjærde om danseprestasjonen som totalt fikk 26 poeng av dommerne.

- For noen linjer. Det var så vakkert. Jeg ble veldig imponert, sa dansedommer Tore Petterson.

Forrige lørdag var ingen av deltakerne som røk ut. Denne lørdagen står imidlertid alt på spill for kjendisene som ønsker å karre seg videre i konkurransen, da sesongens første kjendis må forlate dansegulvet.

Reklame

Pørni slår alle rekorder - her ser du serien gratis

Kommentarer til denne saken