Det er i en episode av andre sesong av Netflix-serien «My Next Guest Needs No Introduction With David Letterman», at talkshow-vert og standupkomiker Ellen DeGeneres forteller at hun angivelig skal ha blitt misbrukt av sin stefar da hun var i tenårene. Det skriver Entertainment Tonight.

Ifølge nettstedet forteller DeGeneres at hennes mor ble diagnostisert med brystkreft og måtte fjerne et bryst da hun var ung. Diagnosen skal ha blitt satt kort tid etter at moren hadde giftet seg, og ifølge DeGeneres ble den brukt til å misbruke sistnevnte ved flere anledninger.

- Han fortalte meg, da hun var utenbys, at han hadde kjent en klump i brystet hennes, og at han måtte kjenne på mine fordi han ikke ville gjøre henne bekymret, sier hun i episoden, ifølge Entertainement Tonight.

Dette skal stefaren, ifølge DeGeneres, så ha gjort gjentatte ganger. Han skal også ved en anledning ha prøvd å slå ned soveromsdøren hennes, og hun skal da ha flyktet ut gjennom vinduet.

- Jeg er sint på meg selv, fordi, du vet, jeg ikke..jeg var for svak til å stå opp mot ham. Jeg var 15 eller 16, sier DeGeneres.

- Det er virkelig en fæl, fæl historie og den eneste grunnen til at jeg går i detalj om dette er fordi jeg vil at andre jenter ikke skal la noen gjøre sånt.

Hun forteller, ifølge nettstedet, at hun blir forbannet når hun ser ofre ikke bli trodd

- Vi finner ikke på disse tingene. Og, jeg liker menn, men det er så mange som slipper unna med så mye.

- Det er bare på tide at vi får en stemme. Det er på tide at vi får makt, sier hun.