Lørdag kveld fikk deltakerne i «Kompani Lauritzen» virkelig prøve seg i brutale øvelser. En av øvelsene, «Bobs hule», var å fullføre en løype der de må slåss mot anonyme menn i drakter, unngå utlagte feller og ikke minst memorere en rekke tall - som til de til slutt må huske for velge riktig dokumentmappe.

Øvelsen ble avgjørende for dagens dimmekamp og de to aspirantene som fikk lavest poengscore måtte ut i dimmekamp. Det viste seg til slutt å være Mayoo Indiran (31) og Dennis Siva (28) som kom nederst på poengtavla med like mange poeng.

I lørdagens dimmekamp skulle de to slitne aspirantene kjempe om deltakelsen sin over det klassiske spillet «memory» med mine sveiper. Siva tok raskt ledelsen og danket ut Indiran fra «Kompani Lauritzen».

Røper hemmelig avtale før dimmekamp

Overfor Nettavisen kan Indiran imidlertid avsløre at skuffelsen ikke var stor etter tapet. Selv følte han nemlig seg nedbrutt og dårlig at han ikke ville klart seg videre i programmet.

Indiran følte seg såpass dårlig at han hadde inngått en hemmelig avtale med Siva på forhånd om at han skullegjøre seg ferdig så raskt han klarte.

– Jeg var helt ferdig før dimmekampen og visste at jeg var altfor dårlig til å klare meg noe lengre. Jeg tok et ord med Siva før kampen å fortalte at jeg ikke kom til å kjempe noe særlig i mot, og at han skulle vinne og bli ferdig så fort som mulig, avslører han.

Det var en letta og blid Indiran som pakket sekken for å reise hjem etter endt dimmekamp på lørdag, men overfor Nettavisen røper han at dagene i vente ikke var så positive.

Selv om Indiran var klar for en roligere hverdag var han sikker på at noe var galt med kroppen etter en tøff periode. Han oppsøkte raskt en lege og fikk påvist bihulebetennelse og at han hadde en kneskade som han hadde pådratt seg før «Kompani Lauritzen» som ikke så veldig bra ut.

Les også: Fikk seerne til å stusse: Lege bekrefter «Kompani Lauritzen»-teori

– Jeg var så dårlig og visste at noe var gærent, så jeg dro til legen. Der fikk jeg blant annet beskjed om at jeg hadde fått bihulebetennelse og måtte gå på antibiotikakur og lå rett ut i senga i de påfølgende dagene, forteller han og legger til:

– I tillegg hadde jeg ødelagt menisken, så etter en MR viste det seg at den var totalt ødelagt og den har jeg måttet operere den i ettertid.

Bedringens vei

I dag er 31-åringen på bedringens vei å føler seg mye bedre. Han trener aktivt hver dag og mer kondisjon enn han gjorde før. Indiran fant nemlig ut at det var kondisjon som var hans største utfordring under «Kompani Lauritzen», noe han fikk erfare med sin deltakelse.

I tillegg til å trene mer variert trening forteller Indiran at han også har gjort store livsstilsendringer det siste året, som også har vært viktig for han å vise på «Kompani Lauritzen».

Men i lørdagens episode ble seerne vitne til en misfornøyd Indiran som ikke var begeistret over øvelsens utfordring , nemlig å skulle slåss mot anonyme menn med rustning.

Vil ikke utøve vold

På grunn av tidligere hendelser i livet tar Indiran stor avstand til vold den dag i dag.

– Jeg vil ikke utøve vold, jeg vil ikke se den siden av meg og til slutt gjorde jeg jo det. Det er rett og slett ikke meg, sier Indiran i lørdagens episode.

Til Nettavisen forklarer Indiran at adrenalinkicket han opplevde under øvelsen «Bobs hule» minnet han om det samme kicket han fikk når han slåss i sine yngre dager.

– Jeg utøvde mye vold i mine yngre dager når det ikke hadde like store konsekvenser, noe jeg har brukt mange år på å angre mye på. Jeg kan ta meg selv den dag i dag i å tenke på hva jeg har vært i stand til å gjøre mot en annen person, sier han.

Indiran kan fortelle at han i voksen alder har innsett at ingenting løser seg med vold, noe som har vært viktig for han å vise. For han selv har dette vært viktig å få frem i deltakelsen sin.

– Vi utvikler oss selv hele tiden og jeg føler den utviklingen jeg har hatt det siste året har vært veldig bra. Jeg har virkelig funnet ut hvem jeg vil være, sier han til Nettavisen.

– Jeg vil aldri oppleve det igjen

Indiran har imponert mange seere og gjort en god figur i årets sesong av «Kompani Lauritzen». Han har blir stadig hyllet i sosiale medier for sin harde innsats og vært blant de mange deltakerne som virkelig har fått kjenne på en hard rekruttperiode.

Overfor Nettavisen avslører han at han aldri ville vært med på «Kompani Lauritzen» igjen.

– Jeg ville aldri vært med igjen. Det var en gøy opplevelse som jeg fikk masse positivt ut av, men jeg vil aldri oppleve det igjen. Noen opplevelser trengs rett og slett bare å oppleves den ene gangen, og i dette tilfelle er det Kompani Lauritzen, sier han.

Les også: Dramatiske scener under dykkeøvelse i «Kompani Lauritzen»: – Mitt verste mareritt

Det var som nevnt en letta Indiran etter dimmekampen under lørdagens episode. På lik linje med en av de tidligere deltakerne var Indiran også rimelig klar for å tilbringe en natt på hotell i egen seng med god mat.

– Det var den beste hotellopplevelsen i mitt liv, sier han lattermildt.

Han legger derimot ikke skjul på at han var svært sliten da han kom frem og hadde behov for å lufte tankene sine.

Les også: Skaden i ørene ble skjebnesvanger for Emilie Stordalen: – Skikkelig tøft

– Jeg hadde fått såpass nok av alt sammen at jeg satt med den som var deltakeransvarlig hele kvelden og pratet om opplevelsen. Når man er med på en sånn opplevelse i seg selv så er veldig fint å kunne prate med noen om hele opplegget, sier han.

– Han gjorde kvelden min og tok virkelig vare på meg. Vi pratet masse og han tok hensyn til følelsene mine og åpnet opp for gode samtaler. Det er alltid godt å snakke med noen som har et så godt innblikk i det du akkurat har vært gjennom, sier han.