At Jørgine Massa Vasstrand (33) og dansepartner Santino Mirenna (28) har hatt litt utfordringer både før og under «Skal vi danse: All stars»-innspilling, er ingen hemmelighet.

Les også: Tilbake etter skaden: – Jeg må begrense meg litt

Det hele startet med at proffdanseren ble hasteinnlagt på sykehuset på Kypros under oppladningen til premieren, før han forrige uke fikk skulderen ut av ledd under dansetrening. Som følge av den skadde skulderen måtte de få inn en midlertidig vikar, og Mirenna var kun med på deler av koreografien under forrige direktesending fra H3 Arena.

Førstkommende lørdag er derimot Mirenna tilbake på danseparketten for godt, og overfor Nettavisen legger han ikke skjul på at han håper på mindre utfordringer fremover.

– Nå er vi helt ferdige. Vi skal ikke ha noe mer sykdom eller skuldre ut av ledd, sier proffdanseren.

Unngår å belaste armen

Mirenna legger til at det går bedre med skulderen hans nå, men avslører at de fortsatt må ta noen hensyn. Blant annet i koreografien til lørdagens sending, der de skal danse en paso doble inspirert av Hollywood-storfilmen «Kill Bill» fra 2003.

– Jeg lager en paso doble der jeg nesten ikke bruker venstrearmen, forteller Santino Mirenna overfor Nettavisen.

– Da blir det litt vanskeligere for Jørgine, for hun får ikke 100 prosent støtte fra meg. Men hun er så god, så det trenger hun egentlig ikke uansett, legger 28-åringen stolt til.

Les også: Legger seg flat etter kritikken: – Et mageplask

– Ja, for jeg har altså så god balanse på høye hæler at jeg trenger ikke noe støtte, legger Vasstrand ironisk til, før dansepartneren tilføyer at han er «så imponert» over henne.

– Mistet hodet fullstendig

Det var som nevnt under trening forrige uke at Mirennas skulder gikk ut av ledd. Da svartnet det helt for det populære danseparet, minnes «Funkygine» nå, en uke etter hendelsen.

– Vi mistet hodet fullstendig, sier hun.

– Santino fikk «blackout», mens jeg løp ut av salen mens jeg ropte og skrek. Det ble veldig voldsomt, legger 33-åringen til.

Men selv om det ble dramatisk, kom det også noe godt ut av uhellet. For det ga dem en vekker.

– Santino og jeg har en veldig spesiell relasjon, og kanskje ennå mer nå etter at det med skulderen skjedde. For da ble det veldig tydelig for meg at jeg ikke vil gjøre dette med noen andre, sier influenseren, som er full av lovord om partneren.

Les også: Dette tjener årets «Skal vi danse»-deltakere

Hun tror nemlig årsaken til at de har levert såpass bra på parketten og fått flere tiere av dommerne, til tross for skadene, er takket være at personlighetene deres matcher.

– Vi har veldig god kjemi. Jeg tror Santino har knekt en del koder når det kommer til meg – og da kan jeg lære ting på en måte som gjør at jeg skjønner hva han vil frem til, sier hun.

– Vi er veldig ærlige og skjuler ikke noe for hverandre. Og det tror jeg funker veldig bra for oss, supplerer Mirenna.