Torsdag kveld var den røde løperen rullet ut for den årlige hagefesten til Aschehoug forlag, der alt som kan krype og gå av kjendiser i Norge hadde tatt turen.

Blant dem influenser Sophie Elise Isachsen (27) som overfor Nettavisen kunne røpe at hun var kommet til festen med en hemmelig date. På spørsmål om hun for tiden dater, svarte hun nemlig svært kryptisk.

– Det stemmer, jeg er på dater'n. Han er her i kveld, uttalte 27-åringen uten å avsløre hvem.

Tatt på fersken

Fredag publiserte imidlertid ukebladet Se og Hør flere bilder av Sophie Elise Isachsen i het omfavnelse på hagefesten med Guri Schanke (60) og Øivind Bluncks (71) sønn, Ludvik Schanke Blunck (25).

Les også: Tilbake på rød løper etter sykdomsmarerittet

Bildene viser kjendissønnen som kliner til med influenseren. Duoen er også avbildet på festen mens de holder rundt hverandre og leier hverandres hender.

Sophie Elise Isachsen og Ludvik Schanke Blunck har foreløpig ikke besvart Nettavisens henvendelser.

Ifølge Isachsens gode venn, redaktør Danby Choi (29), forlot visstnok Isachsen festen tidlig.

«Jeg kjenner bare ett menneske som kan finne på å stikke fra Aschehougs hagefest med begrunnelse i at folkene som er der ikke er kule nok. Hun heter Sophie Elise Isachsen», skrev Choi på Facebook.

På Instagram har Isachsen selv også hintet om hvem den nye flørten kan være. På historiefunksjonen på Instagram har 27-åringen lagt ved et bilde der hun takker vennene sine for at dem tar vare på henne.

«De fineste og vakreste jentene har skrevet brev til meg som jeg skal bruke som oppmuntring og påminnelser den neste måneden», skriver Isachsen til bilde hun har delt.

På bildet ligger det fire konvolutter, og på en av konvolutten står det skrevet «Når du tenker på Ludvik».

Nylig brudd

Til tross for at Isachsen ikke ønsker å kommentere den ovennevnte flørten, kan det likevel late til at influenseren har gått videre etter bruddet med TV-profilen Isak Dreyer (28) – som hun møtte inne på «Farmen kjendis».

De to ble raskt koblet til hverandre etter at de kom tilbake fra realityinnspillingen i fjor sommer, og siden dukket det stadig opp romantiske bilder av dem i ulike sosiale medier.

Tidligere i sommer så det derimot ut til at forholdet var slutt.

– Nå skal jeg gjøre det jeg liker minst ved å være singel, og det er å ta denne tunge kofferten ned de fire etasjene som ikke har heis, sa influenseren i en video på Instagrams historiefunksjon den gang, der hun pakket til å dra på ferie.

Overfor Nettavisen svarte hun følgende på spørsmål om hun hadde blitt singel:

– Man kan tolke det slik jeg skriver det der.