Gå til sidens hovedinnhold

Taylor Swift donerte 432.000 kroner til fembarnsmor etter at mannen døde av korona

Se hva vi fant...

Taylor Swift og hennes mor donerte nylig 50.000 dollar til en fembarnsmor etter at mannen døde i desember.

I denne saken finner du noen av de mest aktuelle kjendis-snakkisene fra inn- og utland akkurat nå.

Natt til onsdag donerte sangeren Taylor Swift (31) og hennes 63 år gamle mor Andrea Swift 50.000 dollar, eller 432.970 kr, til en familie i USA som mistet faren sent i fjor.

Theodis Ray Quarles mistet livet til viruset en uke før jul og endret med det hele livet til kona Vickie Quarles og deres fem døtre.

Les også: Kylie Jenner slår tilbake mot falske rykter om pengeinnsamling

Den 22. desember satt en venninne av Quarles opp en «GoFundMe» side for å samle inn penger til familien i uorden.

Over målet

Med hjelp fra den nybakte Grammy-vinneren og hennes mor har familien nådd det originale innsamlingsmålet som var satt til 50.000 dollar. I skrivende stund har de samlet inn 62.025 dollar.

Vickie Quarles sier til E! News at hun er utrolig takknemlig for alle som donerte og bemerket spesielt omtenksomheten og generøsiteten til artisten og hennes mor.

- Veien framover kommer ikke til å være det samme uten Theodis, men med hver dag er jeg ydmyk og forankret i håpet om at jeg kan fortsette å oppdra jentene til å være like omsorgsfulle som alle dere, avslutter hun.

Les også: Triana Iglesias om den tøffe «Paradise»-kritikken, mammalivet som endret alt og det spirituelle helsestudioet sitt

Skal spille i American Horror Story

Modelldatter Kaia Gerber (19) har tatt modellverden med storm etter at hun debuterte som modell i 2018. Gerber er datter av modellen Cindy Crawford (55) har til nå fulgt i morens fotspor.

Nå satser hun imidlertid på en ny karrierevei. Tidligere har modellen hatt noen få roller i kortfilmer, men nå har hun fått en rolle i den tiende sesongen av TV-serien «American Horror Story».

Det deler medskaper Ryan Murphy på hans Instagram, natt til onsdag.

«Veldig spent på å kunngjøre at Kaia Gerber skal bli med i American Horror Story familien», skriver Murphy.

Les også: TV-stjerne (74) vekker oppsikt: - Vi har hatt sex tre ganger i dag

Hun kommer da til å spille ved siden av «Hjemme alene»-stjernen Macaulay Culkin (40) som også har fått rolle i den tiende sesongen av serien.

Rapportert til politiet

Katie Price (42) har blitt rapportert inn til politiet etter at en nabo påstår å ha sett henne kjøre en bil, selv om hun ikke har lov.

Dette er andre gangen forrige uke hun ble rapportert til politiet, skriver The Sun.

En nabo mener å ha sett Price kjøre kjæresten Carl Woods (32) sin hvite BMW inn på innkjørselen til huset deres i Surrey.

Les også: Bella Thorne er forlovet med kjæresten Benjamin Mascolo

Denne hendelsen ble rapportert forrige mandag, dagen før modellen ble tatt bilde av bak rattet av en Range Rover, bare tre uker før kjøreforbudet hennes er ferdig.

En kilde sier at de så Price kjøre bilen til kjæresten inn på innkjørselen, og siden de visste at hun var under kjøreforbud måtte de ringe politiet.

Politiet i Surrey har sagt til The Sun at de ikke kunne ta saken videre da de manglet bevis på saken.

Hør på Nettavisen-podkasten «Schendis»: Den kan du høre overalt du hører podkast!