Gå til sidens hovedinnhold

Taylor Swift holdt familietragedien skjult i fem år: – Veldig vanskelig for meg å snakke om

Taylor Swift:

– Det har vært en svært vanskelig tid for familien, avslører Taylor Swift i et nytt intervju.

Helt siden debutplata «Taylor Swift» i 2006 har Taylor Swift (30) bygget seg opp til å bli en av verdens største artister.

Med sanger som «Shake It Off» og «We Are Never Ever Getting Back Together» har hun toppet hitlistene flere år på rad. Til tross for hennes enorme populæritet og ærlige sangtekster, er Swift kjent for å holde kortene tett inn til brystet når det kommer til pressen og åpner svært sjeldent opp om privatlivet.

Les også

Taylor Swift kommer til Norge

I det noe usedvanlige og ærlige intervjuet hun nylig gjorde med magasinet Variety, forteller hun om sider ved livet hennes som aldri er blitt delt før.

Syk i fem år

Til magasinet forteller Swift om hennes private familiedrama som har pågått i flere år. I 2015 ble moren hennes, Andrea Swift (62), lagt inn på sykehus etter å blitt påvist kreft for første gang.

For kort tid siden fikk familien nok en nedslående beskjed da hun under en krefbehandlling fikk påvist hjernesvulst.

Morens beskjed om at kreften hadde kommet tilbake for andre gang, fikk Swift beskjed om i mars i fjor, mens hun var i gang med dokumentaren «Miss Americana».

– Alle elsker moren sin, og alle har en «viktig» mamma. Men for meg er hun en veiledende styrke. Det er alltid henne jeg snakker med før jeg tar en viktig avgjørelse. Åpenbart er det veldig vanskelig for meg å snakke om sykdommen hennes, sier hun til Variety.

– Vanskelig tid for familien

Ifølge Swift har det vært en svært tung tid for familien. Hjernesvulsten skal legene ha funnet da moren gikk gjennom tunge runder med cellegiftbehandling.

– Symtomene man får av å ha en hjernesvulst er noe vi aldri har opplevd under behandlingen av kreften hennes før. Det har vært en svært vanskelig tid for oss som familie, sier hun.

I utganspunktet er Taylor Swift i full gang med en turné etter at hun slapp albumet «Lover» i august. Etter morens harde sykdomsbeskjed har Swift lagt om turnéplanene for å tilbringe tid hjemme med moren og familien.

– Jeg vet ikke hva som skjer videre nå eller hvilke behandlingsmetoder vi skal velge, innrømmer artisten, som erkjenner at én av sangene på det siste albumet hennes «Soon You’ll Get Better» er dedisert til moren og ikke minst håpet om at alt skal bli bra til slutt.

Les også

Taylor Swift blir snart 30 år. Reagerer på baby-spørsmål

Les også

Se Taylor Swift besatt av en banan etter laseroperasjon

Kommentarer til denne saken