I denne saken finner du noen av de mest aktuelle kjendis-snakkisene fra inn- og utland akkurat nå.

«De/dem/deres. Jeg identifiserer meg ikke som henne eller hun», skriver Courtney Stodden (26) på Instagram.

Stodden står på den måten frem som ikke-binær, og ønsker fremover å bli omtalt med pronomet «de», «dem» eller «deres». Å være ikke-binær vil si at man verken identifiserer seg som kvinne eller mann. Videre skriver Stodden følgende:

«Jeg har aldri følt at jeg har passet inn noe sted. Jeg ble mobbet på skolen fordi jeg var annerledes. De andre jentene forsto meg aldri. Det ble så ille at moren min tok meg ut av skolen. Og jeg passer fortsatt ikke inn. Jeg har egentlig aldri knyttet bånd til noen på min egen alder. Sjelen min er flytende med et kaleidoskop av farger. #værsnill #væråpen».

Avslutningsvis bruker 26-åringen emneknaggen #elskdegselv, og overfor People utdyper Stodden ytterligere:

– Når jeg ser på meg selv i speilet, ser jeg et menneske som er så langt unna normer og merkelapper.

– Jeg lever etter mine egne regler nå. Jeg gleder meg til å vise verden alle sidene av meg på denne reisen, forteller de.

Stodden har vært i rampelyset de siste ti årene, og er kanskje best kjent som ekskona til «Den Grønne Mil»-skuespiller Doug Hutchinson (60). De to giftet seg da Courtney Stodden var 16 år gammel, og Hutchinson hadde den gang fylt 51 år.

Ekteskapet skapte overskrifter verden over, og Stodden fikk blant annet kallenavnet «tenåringsbruden».

Les også: Den ukrainske modellen hevder hun ble tvunget ut på balkongen: – Truet oss med å ikke få betalt

I 2016 skilte de lag, etter nesten seks år som mann og kone.

Fire år senere, i 2020, var de offisielt skilt. Det bekreftet Stotten i et innlegg på Instagram – der de gikk hardt ut mot eksmannen og hevdet de hadde blitt utnyttet i ekteskapet.

Historisk kjendisdatter

Hayley Hasselhoff (28), datteren til «Baywatch»-stjernen David Hasselhoff (68), har skrevet historie.

28-åringen er nemlig den første formfulle modellen som noen gang har prydet en europeisk Playboy-forside, ifølge E! News. Kjendisdatteren er nå å se i det tyske Playboy-bladet.

Les også: Derfor ga Märtha Louise fra seg apanasjen

På Instagram uttrykker 28-åringen stor takknemlighet over å få lov til å pryde forsiden.

«Jeg ønsker å bruke denne plattformen for å uttrykke at du har makten til å elske kroppen din uten å nøle over samfunnets skjønnhetsidealer», skriver hun, blant annet.

Videre skriver hun at hun ønsker å inspirere andre kvinner til å møte frykten for det ukjente og til å leve et liv der kroppen ikke skal definere hvem du vil være som menneske.

«Hvis jeg kunne fortalt meg selv en ting som yngre, ville det vært at du er verdig akkurat som du er. (...) Jeg kan bare håpe at denne forsiden vil tillate kvinner å vite at de blir elsket, verdsatt og ønsket – akkurat som de er», fastslår hun.

Fikk skilsmisseråd av mamma

I februar ble det kjent at Kim Kardashian (40) hadde søkt om skilsmisse fra ektemannen Kanye West (42).

Paret giftet seg i 2015, og har siden blitt foreldre til fire barn.

Det er ikke til å stikke under stol at en skilsmisse er tøff for alle involverte, og ifølge UsWeekly var Kardashians mor, Kris Jenner (65), raskt ute med å gi datteren råd da hun plutselig sto midt oppe i det moren selv har vært gjennom to ganger.

Les også: Jon Almaas og Erik Follestad blir TV-makkere

65-åringen var gift med den avdøde stjerneadvokaten Robert Kardashian fra 1978 til 1991, og giftet seg på nytt med Caitlyn (tidligere Bruce, journ.anm.) Jenner (71) i 1991. Etter 24 år som mann og kone gikk også de fra hverandre i 2015.

Rådet hun ga datteren var å alltid sette barna først, sier hun i et intervju med Wall Street Journal, gjengitt av UsWeekly.

– Jeg tror det viktigste jeg lærte gjennom mine opplevelser, var at barna kommer først, uttalte Jenner og la til:

– Hvis du alltid tenker det, og vet at de kommer til å få deg gjennom det, kommer kjærligheten til å få deg gjennom det.