Når 18-årsdagen kommer, kan ikke foreldre lenger bestemme alt over barna sine lenger. Mange sliter imidlertid med å gi slipp, og bekymrer seg over alt som kan gå galt.

Slik var det også for moren til skotske Finlay på 18 år, som nylig var klar for en ferietur på Magaluf i Spania med kompisene.

Flere britiske medier har tidligere omtalt saken.

- Jeg begynner å stresse over at du skal til Magaluf i morgen. Jeg har tenkt på noen råd jeg vil gi deg, skrev moren Lisa på SMS til sønnen sin.

Les også: Snart kommer sydenvarmen - venter 25 grader

Mor vet best

Finlay har lagt ut hele samtalen på Twitter, og siden innlegget ble publisert 2. juli, har det fått over 55.000 likes og cirka 5.500 retweets. Nesten 400 personer har også kommentert innlegget, og det er tydelig at det falt i god jord hos mange.

- Jeg elsker denne moren. Jeg tror jeg må ta skjermbilde av rådene hennes så jeg kan bruke det når mine skal på ferie. Så søtt, skriver en.

En annen skriver at dette er genialt, mens andre tagger egne barn og skriver at de bør ta til seg rådene.

- Mor vet best, skriver en.

Les også: Ellevill Syden-boom: – Alt ble revet bort på fem minutter

Her er Lisas åtte råd til sønnen

1. Ikke drikk før du kommer deg til flyplassen. Hvis du er for full, får du ikke bli med på flyet.

Bare husk Eminem-konserten. Vel, faktisk kan jeg ikke anta at du husker den.

2. Ikke ta med deg passet ut på kvelden for å bruke det som ID.

I løpet av den siste måneden har du mistet to førerkort, tre dørnøkler, bankkort, penger og en lommebok. Du er ikke til å stole på.

Hvis du mister passet ditt vil du ikke kunne komme hjem igjen, noe som ikke ville vært så dumt, men du har ikke ubegrenset med penger.

3. Husk å spise. Ikke døm prisen på maten etter hvor mange alkoholholdige drikker du kan kjøpe for samme sum.

4. Hold deg unna fester på båt og ved basseng.

Husk den gangen du var uheldig og gikk i en dam, og kom hjem naken og uten en fungerende mobiltelefon.

5. Ikke skaff deg en tatovering. Hvis du må tatovere deg, forsikre deg om at den er på rumpa di. Så når du angrer på tatoveringen de neste 70 årene så får du ikke en så synlig påminnelse om den gangen du var 18 år og dum.

6. Ikke ha ubeskyttet sex. En natt med moro er ikke verdt et helt liv med gonoré. Faktisk - ikke ha sex i det hele tatt. Du vet ikke hvor de har vært.

7. Ikke ring meg for å snakke når du er full. Jeg kommer bare til å bli bekymret.

Selv om en av våre favorittsanger blir spilt der du er, hvis klokken er tre på morgenen, så trenger jeg ikke en telefonsamtale fra deg hvor du roper at jeg vil elske sangen.

Jeg trenger heller ikke å få en videosamtale fra deg i de tidlige timer hvor jeg må snakke med fremmede.

8. Ta vare på hverandre, og ring meg hvis det oppstår problemer. Jeg prøver å tenke på hvem i gruppen som er den mest fornuftige, men jeg sliter.

Jeg elsker deg mer enn livet, så ha det moro, men kom trygt hjem igjen.