Gå til sidens hovedinnhold

Tenner på alle plugger inne på «Paradise Hotel»: – Kunne endt ille

Cecilie Andrea Røising sier tydelig fra om at hun ikke liker å bli kontrollert.

Spoileralarm! Denne saken avslører deler av innholdet i onsdagens episode av «Paradise Hotel».

– Det viktigste å ha med seg inn på «Paradise Hotel» er godt humør. Du kommer ikke langt hvis du skal sitte og furte med leppa. Vær positiv, imøtekommende og blid, sa Eileen Eriksen (27) til Nettavisen da det nylig ble kjent at hun gjør comeback i realitykonkurransen hun selv vant fire år tilbake.

Les også: Rett til sengs i første episode av «Paradise Hotel»: – Tørst etter nytt kjøtt

Samtidig la ikke 27-åringen skjul på at hun trolig vil spille litt mer denne gangen enn hun gjorde da hun deltok i 2016, og når hun sjekker inn på onsdag er spillet virkelig i gang.

Dette til tross for at det kun er et par dager siden deltakerne sjekket inn på skandalehotellet.

– Ble mye varme på en gang

Det er imidlertid ikke Eriksen som peker seg ut som den store spilleren bare to dager inn i oppholdet. Den rollen er det Mohamed «Simo» Elh’babi (22) som tar relativt tidlig.

– Jeg startet på dag én, for jeg sjekket inn på «Paradise Hotel» for å vinne. Jeg måtte overleve der inne, og da må man spille. Man må kose seg og nyte øyeblikkene, men man må ikke glemme at det er et spill, sier han til Nettavisen.

Spillet går imidlertid ikke helt etter planen når Cecilie Andrea Røising (22) føler seg dårlig behandlet og tenner på alle plugger i det som fort blir en svært opphetet krangel.

Se hvordan krangelen utspiller seg i videoen øverst i saken!

– Hun er en alfadame som skal ha ting på sin måte, og jeg er en alfahann som vil ha ting på min måte. Så det ble mye varme på en gang, sier Elh’babi om situasjonen som oppsto.

Les også: Gjør «Paradise»-comeback: – Var nå eller aldri

Opphetet krangel

Eriksens innsjekk fører nemlig til at alle deltakerne må finne en ny sengepartner for natten. Det skal vise seg å bli vanskelig, og ender med en heftig ordkrig med høyt lydnivå.

For mens Elh’babi, som natten før delte rom med Leni Banel Aw Hagerup (20), da vil tilbringe natten med Ine Marlen Mausethagen (23), mener Røising han skulle ha valgt henne.

Røising har tidligere lovet tv-seerne drama på skjermen, og det løftet holder hun.

– Ja, jeg holder jo det jeg sier, sier 22-åringen lattermildt til Nettavisen og forklarer hva som fikk henne til å rase.

– Først gikk det på at jeg kjedet meg. Det var litt for mye «happy life» og vennetur, så jeg husker jeg tenkte at det måtte skje noe. Så da Simo bestemte at jeg eller Leni måtte sove på solo for at han skulle få sove med Ine, skjønte jeg at han hadde en plan bak alt. Og hvorfor skal han bestemme alt? Han kan ikke kontrollere og utnytte meg, for jeg ser det.

– Kunne endt ille

Ifølge Røising måtte de to til slutt separeres for at ikke krangelen skulle ende stygt.

– Til slutt hadde jeg bare lyst til å «knocke» han. Men jeg har lært fra sist. Så da han bare fortsatte å prate måtte jeg til slutt si at han måtte gå før jeg gjorde noe dumt. Så jeg måtte bare stoppe ham, hvis ikke kunne det endt ille, sier Røising.

Elh’babi ble på sin side overrasket over hvor fort situasjonen utviklet seg til en høylytt krangel.

– Vi var først nede på et rom og snakket, og da vi kom opp til de andre begynte hun bare å skrike. Jeg trodde vi skulle klare å ha en voksen samtale, sier 22-åringen til Nettavisen.

Han mener selv han ikke hadde gjort noe galt.

– Jeg kan ikke huske at jeg hadde lovet henne å stå med henne. Men jeg forstår jo reaksjonen, for hun følte seg nok utrygg når hun satset på meg mens jeg ville ha en annen.

– Tror folk ble sjokka

Krangelen fant sted foran alle de andre deltakerne, noe som var et bevisst valg fra Røisings side.

– Jeg ville at alle skulle få det med seg. Jeg vil heller ta sånt i plenum så ikke det blir noen misforståelser, sier hun.

Les også: Slik blir Pierre og Daniel Louis' nye realitykonsept: – Ville aldri vært med selv

Elh’babi var ikke like fornøyd med at alle fikk det med seg.

– Jeg ble ganske irritert da hun tok det opp foran alle. Men samtidig beviste det bare at hun ikke er en partner man kan stole på eller komme noe særlig langt med, forteller han.

Som følge av krangelen kom det også ganske tydelig frem for de andre deltakerne at spillet allerede var i gang.

– Jeg fikk jo den målskiven på ryggen, sier Elh’babi.

– Og jeg tror nok folk ble litt sjokka over at jeg startet spillet så tidlig. Planen min var jo egentlig å gå litt under radaren med spillet mitt, men det ødela Cecilie, legger 22-åringen til.

Bryr seg ikke om reaksjonene

Før innsjekk hadde Røising planer om å «lyve og rævslikke» inne på hotellet. Det klarte hun altså ikke.

– Jeg vet jo at jeg setter meg selv litt i fare når jeg klikker sånn. Men jeg klarte ikke rævslikke. Jeg prøvde å lyve litt og sleike litt ræv, men det går mot verdiene mine. I hvert fall når noen prøver å dominere og kontrollere meg. Det funker kanskje på andre, men det funker ikke på meg, forteller hun.

Selv synes hun det bare er morsomt å se i ettertid.

– Jeg er bare meg selv, og jeg driter i hva folk sier om meg. Folk som kjenner meg vet at det bare er lættis. Mange tenker at jeg er en bitch fordi jeg står opp for meg selv, og på tv er det ofte det man ser. Jeg vet jeg er morsom, snill og omsorgsfull – men jeg tar ikke imot dritt fra noen, sier hun.

Onsdagens episode er tilgjengelig på Viaplay klokken 16.00 og på Viafree klokken 22.00.

Kommentarer til denne saken