TV-serien «The Hills» er i gang for fullt igjen, etter at den populære realityserien gikk av lufta i 2010.

Comebacket til serien har fått tittelen «The Hills: New Beginnings», der flere av de originale profilene er med. Blant dem Brody Jenner (35), sønnen til Caitlyn Jenner (69) og broren til Kardashian-Jenner-klanen.

Siden «The Hills» gikk av luften for snart ni år siden, har fansen stadig fått små glimt av realitykjekkasen gjennom familiens egen serie «Keeping up with the Kardashians». Likevel har han vært langt fra aktiv i den verdenskjente serien.

I den nye spinnoffserien til «The Hills» åpner han opp om hvorfor.

- Jeg vokste egentlig ikke opp med faren min. Vi tilbrakte litt tid sammen da jeg var veldig liten, men da han startet en ny familie med Kardashian-familien så jeg ikke noe særlig til ham lenger, forteller Brody i den ferske episoden, gjengitt av Fox News.

Ifølge Brody ble Bruce fraværende, og dukket blant annet aldri opp på skoleavslutninger, i bursdager og andre viktige begivenheter i livet til sønnen.

Skiftet kjønn

Caitlyn Jenner, som tidligere het Bruce Jenner før han skiftet kjønn, fikk Brody sammen med sin andre kone, Linda Thompson (69). Forholdet tok slutt i 1986 etter fem år som ektefeller.

I 1991 giftet Bruce seg med Kris Jenner (63), og sammen fikk de verdenskjente søstrene Kylie (21) og Kendall Jenner (23). I 2015 skilte Bruce og Kris lag. Noen måneder etter gikk Bruce offentlig ut i aprilutgaven av Vanity Fair der han fortalte at han hadde skiftet kjønn.

Dette tok Brody svært tungt.

- Jeg hadde akkurat begynt å bli kjent med Bruce igjen, men så ble han plutselig Caitlyn. Caitlyn er en helt annen person enn Bruce. Det er hennes sanne jeg, mens Bruce likte å holde seg litt i bakgrunnen, sier Brody episoden av «The Hills».

Ble hyllet

Forsiden av Cailtyn Jenner med tittelen «Kall meg Caitlyn» skapte overskrifter over hele verden.

- Jeg flyktet fra mange ting, men jeg er stolt av hva jeg har oppnådd. Denne fotoshooten handler om livet mitt, og hvem jeg er som person. Bruce måtte alltid fortelle en løgn. Hver dag var bygget på en løgn. Caitlyn har ingen hemmeligheter. Når denne forsiden kommer ut, er jeg fri, uttalte Caitlyn i en Youtube-video publisert av Vanity Fair i forkant av utgivelsen.

I ettertid har Caitlyn Jenner blitt hyllet av folk både utenfor og i LHBT-samfunnet. Hun betegnes også som et forbilde og en forkjemper for LHBT. På privaten ser det også ut til Caitlyn har det bedre enn noen gang før.

Mistet kontakt med familie

I juli i fjor bekreftet Caitlyn Jenner og Sophia Hutchins (23) at de var blitt kjærester, etter at det i omtrent et år var blitt spekulert på om de var et par.

- Selvfølgelig, svarte 23-åringen en Instagram-følger som lurte på om de to dater, ifølge The Mirror.

Paret, og den store alderforskjellen, har imidlertid ikke falt i like god jord hos alle.

I den nye episoden av «The Hills» sier Brody at det nye forholdet faren har involvert seg i, ikke akkurat har gjort det bedre mellom han og Caitlyn.

- Faren min er sammen med en «15 år gammel» jente nå. Hun er helt annerledes. Altså, det er fint for ham det. Hun er glad, og lever sitt eget liv. Jeg har bare innsett at jeg ikke kan forvente så mye av henne lenger, sier Brody.

Cailtyn Jenner har foreløpig ikke kommentert sønnens nylige uttalelser.