Se et utdrag fra intervjuet med «Good Morning Britain» i videoen under:

Søndag ble det mye omtalte Oprah-intervjuet med prins Harry (36) og hertuginne Meghan (39) sendt på amerikansk TV, der hertugparet for første gang snakker ut om hvorfor de trakk seg unna det britiske kongehuset og flyttet til USA.

Nå, to dager senere, har hertuginnens far, Thomas Markle (76) gjestet «Good Morning Britain», hvor han uttaler seg for første gang om det oppsiktsvekkende intervjuet.

I intervjuet snakket hertuginnen blant annet om forholdet til faren, som ved flere anledninger har snakket med pressen om datteren. Meghan har på sin side aldri kommentert de mange skriveriene – før hun nå endelig la alt på bordet.

Les også: Meghan-slakt: - Selvopptatt og egoistisk

På spørsmål fra Oprah om det føltes som et svik da hun fikk vite at faren hadde snakket med pressen, svarte hun at hun fortsatt ikke visste om hun var komfortabel med å snakke om det. Likevel bekreftet hun at det var som et svik.

Faren hennes forteller imidlertid at han flere ganger har prøvd å nå ut til datteren, men at de nå ikke har snakket sammen på fire år.

Les også: Meghan og Harry-intervjuet: - Sjokkerende stor grad av narsissisme

Sist de to snakket sammen var da han fortalte at han ikke kunne delta i bryllupet hennes, etter at han fikk hjerteinfarkt rett før og ikke hadde mulighet til å reise.

– Dette er faktisk første gang jeg har hørt henne snakke på omtrent fire år. Sist vi snakket sammen, eller sendte melding til hverandre, lå jeg i en sykehusseng etter et hjerteinfarkt. Jeg måtte fortelle dem at jeg ikke kunne fly inn til bryllupet deres, og etter det sa vi egentlig farvel, sier han når han gjester «Good Morning Britain».

– Jeg er skuffet, og har bedt om unnskyldning minst 100 ganger, men jeg har aldri hørt tilbake fra Meghan eller Harry på noen måte. Jeg skulle gjerne hørt fra dem, legger han til.

Les også: Sterke reaksjoner på Meghan og Harry-intervjuet: - Dette var ødeleggende

Stikk til svigersønnen

Markle og datteren har hatt et turbulent forhold i flere år, men det ble veldig kaldt etter at Markle han inngikk en avtale med en paparazzifotograf og stilte opp på iscenesatte bilder rett før bryllupet i 2018.

Les også: Oprah Winfrey oppklarer hudfarge-kommentarer: Kom ikke fra dronningen

Under tirsdagens intervju forteller han at han angret på at han sa ja til tilbudet fra paparazzifotografen.

- Jeg kunne ønske jeg ikke hadde gjort det.

- Jeg har bedt om unnskyldning, og jeg ber om unnskyldning i dag igjen. Jeg har også sagt at vi alle gjør feil... men jeg har aldri spilt biljard naken og jeg har aldri kledd meg ut som Hitler, legger han til med et tydelig stikk til prins Harry (36) og hans fortid.

Les også: Bethenny Frankel legger seg flat etter Meghan-kritikken: – Kvelende og maktesløst