Gå til sidens hovedinnhold

Tidligere ansatt av Britney Spears: – Faren overvåket soverommet og private samtaler

Se hva vi fant...

En tidligere sikkerthetsansatt for Britney Spears kommer med nye, oppsiktsvekkende detaljer om kontrollstyringen over popstjernen.

I denne saken finner du noen av de mest aktuelle kjendis-snakkisene fra inn- og utland akkurat nå.

I kjølvannet av den pågående konflikten mellom Britney Spears (39) og faren hennes, Jamie Spears (69), har det blitt laget en rekke dokumentarer om livet til Britney Spears under vergemålet til sin egen far.

Les også: Britneys far krever millionutbetaling for å trekke seg som verge

I over 13 år har Jamie Spears hatt kontroll over formuen og livet til datteren. I rettsdokumenter har det tidligere kommet frem at han skal ha nektet datteren å få flere barn, og i egne uttalelser omtalte Britney Spears vergemålet som «ren ondskap».

Fredag var det premiere på dokumentaren «New York Times Presents: Controlling Britney Spears» hos amerikanske strømmetjenester, der nye og oppsiktsvekkende detaljer om vergemålet blir presentert.

I dokumentaren intervjues en tidligere ansatt i et sikkerhetsselskap som jobbet for Britney om metoder de skal ha brukt overfor henne. Ifølge den tidligere ansatte skal faren til Britney ha bedt om at sikkerhetsselskapet skulle overvåke alle oppholdsrom i huset til popstjernen med mikrofoner.

Slettet alle spor

Til og med soverommet og badeværelset skal ha blitt overvåket, der private samtaler mellom kjæresten og barna skal ha blitt tatt opp, hevder den tidligere sikkerhetsansatte.

– Etisk sett var det et stort rot, beskriver den tidligere sikkerhetsvakten i dokumentaren, gjengitt av Fox News.

Les også: Britney Spears i retten igjen: - Jeg vil at faren min skal etterforskes

Ifølge dokumentaren skal det ha blitt tatt opp over 180 timer med lydopptak fra huset til den verdenskjente popstjernen, slik at faren kunne ha kontroll over datteren til enhver tid.

– De virket veldig nervøse for at noen skulle finne det ut. Det var nok derfor jeg måtte slette alt, sier den tidligere sikkerhetsvakten i dokumentaren og forteller at han en dag fikk en beskjed om å slette alle opptakene fra en USB-disk.

– Jeg tror ikke det var tilfeldig at Britney bare noen dager før hadde vært i et møte men en rettsetterforsker, forteller han.

Dokumentaren hevder også at teamet til faren til Britney ønsket å sikkerhetskopiere telefonen hennes til en iCloud-konto som de hadde tilgang på, slik at de kunne spore meldingsutvekslingene hun hadde med venner.

Foreløpig har verken Britney Spears eller Jamie Spears kommentert de grove påstandene i dokumentaren. Forrige uke uttalte imidlertid en kilde, som visstnok skal være en nær venn av Britney, at hun fikk en sterk reaksjon da hun så en av teaserene til en av de kommende dokumentarene om henne.

– Det er deler av dokumentaren som var for vanskelig og for emosjonelt å se for henne. Scenene som beskriver de vanskeligste tidene i livet hennes, det ubarmhjertige mediesirkuset og det harde fokuset på henne som ung mor. Men hun føler for først gang på mange år at folk er på hennes side, og at ting vil bli bedre for henne, uttalte kilden til Page Six.

Scott Disck slettet hele Kardashian-klanen på Instagram

Det kan se ut til at Scott Disick (38), som er far til totalt fire medlemmer av den verdenskjente Kardashian-familien, ikke lenger er på talefot med samtlige familiemedlemmer.

Det skriver Cosmopolitan på sine nettsider.

Bakgrunnen for spekulasjonene kommer av at Disck visstnok skal ha slettet hele Kardashian-familien på Instagram for kort tid siden. Årsaken er foreløpig ikke kjent, men det er ikke til å stikke under stol at stemningen mellom Disck og Kardashian har vært svært anspent den siste tiden.

Tidligere denne måneden hang nemlig Younes Bendjima, ekskjæresten til Kourtney Kardashian, ut Disick i sosiale medier etter at Disick sendte ham en privat melding med en sleivete kommentar om Kardashians nye forhold.

Du kan lese om det hele her: Heftig trekantdrama etter dristig bildedeling. Kourtney Kardashian svarer med bibelvers

Det hele endte i en tirade i sosiale medier, som Kourtney Kardashian forsvarte med et bibelvers, der flere ekser av ekser kastet seg på. Siden skal visstnok ikke Disck og Kardashian snakket noe særlig sammen.

«Riverdale»-stjernen ble pappa for første gang

For andre er det helt andre ting enn rivalisering og drama som tar fokuset om dagen.

Søndag kunne nemlig skuespiller KJ Apa (24), kjent for sin rolle som Archie i «Riverdale», dele den gledelige nyheten om at han er blitt pappa for første gang. Det gjorde han ved å reposte kjærestens Intagram-innlegg.

– Sasha Vai Keneti Apa ble først 23. september. Han er helt perfekt. Jeg er så heldig som har to menn i livet som fyller hjertet mitt med en gigantisk stor kjærlighet, skrev Clara Berry på Instagram.

Berry og KJ Apa bekreftet at vi var et kjærestepar i februar i fjor. I mai kunngjorde de at de ventet sitt første barn sammen.