Eks-Ap-politiker og influencer Sara Benedikte Nilsen (30) lever luksuslivet i Storbritannia.

Noen husker henne som jenta fra Kristiansund, som var politisk aktiv i hjembyen og bystyrerepresentant for Arbeiderpartiet. Andre fikk sjokk da hun dukket opp på Paradise Hotel i 2013. Året før var hun med i Dagens Mann på TV3, som ble ledet av Hasse Hope.

Nå har hun imidlertid slått seg til ro i London sammen med forloveden Robert Bull (46).

Bull driver eiendomsselskapet RoyaleLife som er verdt over 2 milliarder pund, tilsvarende over 27 milliarder kroner. Ifølge The Sun er Bull nummer 88 på listen over Storbritannias rikeste.

Eide ikke nåla i veggen

I dag bor Bull og Nilsen i en villa til 10 millioner pund med en innebygd bowlinghall og seks doble garasjer, som huser bilsamlingen hans til 4 millioner pund.

Men i et nytt intervju med The Sun forteller paret at det ikke alltid har vært en dans på roser.

– For bare sju år siden hadde jeg store økonomiske problemer, forteller Bull.

Utleieselskapet han eide på den tiden gikk konkurs, og han hadde masse utestående gjeld som han ikke greide å betale ned.

– Jeg var ensom og deprimert. Alle jeg pratet med fortalte at jeg hadde skuffet dem, sier han til The Sun.

– Ville fikse ham

Paret møttes på en bar i Mayfair i 2019, mens de begge var i forhold. Nilsen visste umiddelbart at Bull var den rette for henne.

Les også: Øyunn Krogh brutalt ærlig om sykdommen: – Skammer meg

Bull, som har vært gift to ganger tidligere, sier seg enig:

– Jeg var ikke ute etter noe seriøst, men vi snakket og lo i timevis.

Nilsen skal visstnok ha fortalt ham om den gangen hun ble angrepet og bitt av en gris på flere hundre kilo. Hendelsen etterlot henne med store bittskader.

– Jeg hadde nettopp kommet ut av sykehuset og han sendte meg noen blomster, forteller Nilsen.

Deretter startet prosjektet med å få forlovedens liv på beina igjen.

– Jeg fortalte ham at vi skulle fikse tennene hans, stelle håret og få ham til å gå ned i vekt. Det har han klart, forteller Nilsen.

– Ikke motivert av penger

Fra London har Nilsen opprettet sitt eget selskap, MsMissy, som nå blant annet satser på salg av kristiansunderens egenutviklede hårbørste.

Les også: Kristin Gjelsvik: – Bruddet har kostet meg over en halv million kroner

– Potensialet er enormt. Det bor jo over 67 millioner mennesker i Storbritannia. Det blir litt andre forhold enn i Norge. Samtidig er risikoen høyere. Men større risiko gir også mulighet for større gevinst, sa hun til Tidens Krav i april.

Hun skal ha fått hjelp til å starte opp selskapet av business-kontakter i Singapore, hvor hun tidligere har studert.

Til tross for at både hun og Bull er opptatt av entreprenørskap, insisterer paret på at forholdet deres ikke er basert på penger. Til The Sun forteller Nilsen at hun hadde elsket forloveden like høyt dersom han gikk konkurs i morgen.

– Jeg er så stolt av ham. Han stresser mye over selskapet sitt. Jeg har spurt ham «hva er det verste som kan skje?» Dersom du mister alt, vil du fortsatt ha meg. Vi kan alltids starte på nytt.