Gå til sidens hovedinnhold

Tidligere idrettsutøver, modell og allerede selvutnevnt kjendis: Hils på de første «Paradise Hotel»-deltakerne

Deltakerne har store planer for «Paradise Hotel»-deltakelsen.

Se video! Få en smakebit av de fire første deltakerne av årets «Paradise Hotel»:

MEXICO/OSLO (Nettavisen): I februar ble flere håpefulle jenter og gutter sendt ned til luksushotellet «Paradise Hotel» i Mexico, der de både fikk et avbrekk fra koronasituasjonen og nyte noen solrike dager på et av Mexicos mest luksuriøse hoteller.

Mandag 7. juni går startskuddet for den første av to sesonger av årets «Paradise Hotel» på TV3, og etter spekulasjoner om sesongen i det hele tatt skulle komme på norske skjermer, kan Nettavisen endelig røpe noen av deltakerne som skal være med.

Les også: Produksjonen bekrefter koronasmitte på «Paradise Hotel»

Få en sniktitt og bli kjent med de fire første deltakerne i årets første sesong av «Paradise Hotel»:

Shirin V. Antaki (20)

Fra: Oslo
Yrke: Modell
Instagram: @shirin.victoria

«Midtpunktet», «dramamagnet» og «oppmerskomhetssyk» er tre ord Oslo-jenta Shirin velger når hun skal beskrive seg selv.

– Jeg er alltid midtpunktet. «The boss ass bitch», det er meg. Jeg er veldig ærlig og direkte. Jeg står på mine meninger og jeg liker å lage drama, sier Shirin til Nettavisen.

20-åringen er med på «Paradise Hotel» for å vinne, og ifølge Shirin vinner man ved å være seg selv. Men det kan imidlertid bli et problem, ifølge henne selv.

– Jeg skal prøve å holde temperamentet mitt litt nede i starten. Man må bli likt for å få stemmer og komme langt, så jeg må være litt falsk. Samtidig så er jeg er ganske dårlig på å være falsk, sier hun til Nettavisen og fortsetter:

– Når man først har valgt å være med på «Paradise Hotel» så går man jo «all in». Jeg skal sette alle følelser til side, og hvis jeg er i finalen så slipper jeg kula.

Shirin er derimot fast bestemt på at hun ikke skal ha sex på TV, og tror heller ikke at det kan bli en utfordring.

– Jeg har ikke sex med hvem som helst. Jeg må ha en «connection» til personen jeg har sex med for at det skal gå, og det er veldig vanskelig å få meg betatt. Så lykke til, gutta!

Maiken Utsi (21)

Fra: Finnmark
Yrke: Student
Instagram: @maikenutsi

Når det kommer til spillet inne på «Paradise Hotel» kommer Shirin til å få seg en utfordring i Maiken Utsi.

Den 21 år gamle Finnmarkingen er nemlig kun med for å vinne.

– Jeg er her for å ta med 500.000 kroner med meg hjem, er noe av det første Maiken Utsi sier til Nettavisen da vi møter henne.

– Jeg er et veldig konkurransemenneske og jeg gjør alt for å vinne. Jeg har nok venner hjemme, så hvis det blir litt dårlig stemning der inne så får det bli det, sier hun.

Les også: Sletter sesongen av «Paradise Hotel» etter anklager om overgrep

Maiken legger ikke skjul på at hun er en person som gjerne kan fyre litt opp, men har bestemt seg for å holde litt tilbake inne på hotellet. 21-åringen, som har tatt en pause fra bachelor-skrivingen i statsvitenskap, har nemlig lagt en klar strategi på hvordan hun skal nå helt til topps i konkurransen.

– Jeg skal holde meg litt i bakgrunnen i starten, så ta litt mer plass i midten av oppholder og avslutte det hele med å slå kula i bakken, sier Maiken og er klar på at kula skal knuses på 500.000 kroner før hun tenker seg litt om:

– Eller, det kommer jo an på hvor mye jeg stoler på partneren min. Forhåpentligvis står jeg i finalen med partneren som jeg har vært med hele veien, men ting kan jo skje. Jeg slipper kula uansett på 300-, 400- eller 500.000. Forhåpentligvis har jeg alle guttene rundt ringfingeren innen den tid, ler hun.

Maiken Utsi kan også få utfordringer med sitt eget alter ego. Se video øverst i saken!

Josh-Kevin Ramirez Talm (25)

Fra: Oslo
Yrke: Tidligere idrettsutøver
Instagram: @joshkrt

En som derimot ikke er med på «Paradise Hotel» for konkurransen sin skyld, er Oslo-gutten Josh-Kevin. Ifølge ham vinner man nemlig ikke hvis man går inn med innstillingen om å vinne.

– Hvis man går rundt å tenker på penger hele tiden, koser man seg ikke. Folk legger merke til det, og den energien vil jeg ikke vise på TV eller til de jeg skal være på hotellet med, sier 25-åringen til Nettavisen.

... Og Josh-Kevin vet hva han snakker om når det kommer til konkurranse. Han var nemlig en av Norges raskeste menn i perioden 2013 til 2017, og har blant annet slått sprint-legenden Karsten Warholm opptil flere ganger før han ga seg på grunn av skader og motivasjon.

– Så konkurranseinstinktet er på topp. Jeg har drevet med individuell idrett av en grunn. Men her inne vil jeg først og fremst ha det gøy, og hvis jeg kommer til semifinaleuken så er det bare spill, spill, spill. Frem til det tenker jeg å bare spille litt i kulissene, få dem til å gjøre de dårlige valgene så jeg ser ut som snille Josh, og så blir det «no mercy», ler han.

Josh-Kevin blir ifølge ham selv «den gærne på dansegulvet som shotter bodyshots fra jentene» på kveldstid, og den «laid-backe typen som chiller og bare sklir gjennom hele greia» på dagtid. Noe kjærestegutt er han ikke helt ennå, men han omtaler gjerne seg selv som en storsjarmør.

– Jeg sier jo egentlig at jeg ikke skal ha sex på TV, men jeg kjenner jo meg selv, så det kan jo fort hende man går på en smell. Men vi får se, sier han og har i hvert fall ingen planer om å bli forelsket inne på hotellet.

Kommer Josh-Kevin til en finale, går nemlig kula i bakken før man vet ordet av det.

– Det er hundre prosent at jeg kaster den kule. Av de sesongene jeg har sett er det bare damer som kastere kula. Senest i fjor da kompisen min Simo ble kasta kula på. Nå er «redemption time». Jeg gir faen om det er på 300-, 200- eller 100.000 kroner – kula skal ned i bakken, sier han.

Rachel Sadiki (20)

Fra: Hamar
Yrke: Student og sykehjemsarbeider
Instagram: @rachelsadikii

20 år gamle Rachel Sadiki hevder at hun selv ble kontaktet av produksjonen, og hadde et tydelig krav for deltakelsen: Skulle hun være med måtte hun være en del av startcasten inne på hotellet.

– Hvis ikke så er det ikke noe vits å ringe meg en gang. To dager senere ble jeg startdeltaker, ler Rachel.

Rachel, som ifølge henne selv allerede er kjendis hjemme i Hamar, mener hun er en person Norge ikke har sett før. På spørsmål om hvem hun er som person svarer hun at hun må oppleves for å kunne gi en god forklaring.

– Jeg har navnet, jeg har utseende og jeg har personligheten. Jeg er en jackpot. For du meg får du hele desserten. (...) Jeg vet ikke hva slags deltaker jeg kommer til å bli. Jeg er så gal i forhold til alt som har vært der. Alle i produksjonen sier at jeg er noe eget, og jeg er det, sier hun.

Les også: Superstjernen Kylie Jenner har sjekket inn på «Paradise Hotel»

Den 20 år gamle energibomben er overbevist om at hun kommer til å vinne «Paradise Hotel», men mest av alt bruker hun deltakelsen som et springbrett videre i karrieren og et steg nærmere drømmen om å få sin egen TV-serie.

– Jeg skal bli «The Black Kardashians». Jeg vil ha min egen serie og flytte så fort som mulig til LA. Det er jo drømmen, sier hun.

Rachel er i utgangspunktet ingen kjærestejente, men hvis hun først er i et forhold er hun i følge henne selv en god kjæreste. Hun er ikke overbevist om at drømmemannen sjekker inn på hotellet, men hvis han mot formodning skulle gjøre det lar hun det som skjer, skje.

Når det kommer til sex på TV har imidlertid Rachel ikke en eneste bekymring. Hun har nemlig pakket med seg vibratoren bagasjen og mener at den vil dekke behovet.

– Så lenge jeg får tømt meg, så slipper jeg å få en pikk inni meg, ler hun.

Reklame

Slik får du den beste renten på boliglånet