Ariana Grande (26) og Justin Bieber (26) slapp fredag musikkvideoen til låten «Stuck With U», der en god blanding av kjendiser og fans viser frem sin karantenehverdag i form av innsendte hjemmevideoer som er klippet sammen.

I videoen får vi blant annet et glimt av kjendiser som Gwyneth Paltrow (47) og Chance The Rapper (27), i tillegg til Demi Lovato (27), Kendall Jenner (24) og Kylie Jenner (22).

En som derimot ikke fikk bli med i musikkvideoen, er «Tiger King»-profilen Carole Baskin (58).

– Jeg godkjente ikke dette

Bieber og Grandes musikkvideo er altså et resultat av innsendte hjemmevideoer fra både fans og kjendisvenner, så naturlig nok har ikke alt materialet kommet med.

Blant videoene som ble ekskludert, er nettopp Baskins bidrag.

Klippet der hun danser med ektemannen Howard Baskin (80) ble imidlertid delt av Bieber på Twitter torsdag, som en «teaser» til musikkvideoen.

I Grandes svar på innlegget kommer det frem at det var hun som besluttet at Baskin ikke skulle få være med i den endelige musikkvideoen til låten.

– Bare så det er sagt, jeg godkjente ikke dette klippet til videoen. Men uansett, det eksisterer. Og det er ... unikt, skriver Ariana Grande til innlegget.

Carole Baskin, som driver dyrereservatet Big Cat Rescue i Florida, er en av de mest omtalte profilene fra Netflix-suksessen «Tiger King».

Etter seriens slutt har blant annet spørsmålet om hva som skjedde med hennes første ektemann blitt en snakkis. Don Lewis forsvant i 1997, og enkelte mener at Baskin kan ha drept og foret ham til tigrene.

Selv har 58-åringen hele veien avvist å ha noe som helst med forsvinningen å gjøre.

Les også: Carole Baskin mottar drapstrusler etter Netflix-suksess. Nå klandrer hun produsentene

Kjærlighet i luften

Mens Carole Baskin ikke fikk medvirke i den nye musikkvideoen, er det som nevnt flere andre kjendiser å se - blant andre Demi Lovato, som kliner til med kjæresten sin.

Klippet av Lovato og kjæresten, skuespiller Max Ehrich (28), viser dem dansende foran en stjernefylt vegg, før de kysser hverandre - og med det bekrefter de mange romanseryktene som har svirret rundt dem den siste tiden.

Spesielt etter at Lovato dukket opp under Ehrichs livesending på Instagram i mars, har fansen vært overbevist om at de faktisk er et par.

Også Ariana Grande bekrefter at hun har fått ny kjæreste med et kyss i den ferske musikkvideoen.

Hun har siden februar blitt koblet til eiendomsmegleren Dalton Gomez (27), og de ser ut til å være svært forelsket.

Alle inntekter fra «Stuck With U» går til en organisasjon som gir stipender til barn av helsearbeidere, politi og brannmenn som bidrar under koronakrisen, ifølge People.

Les også: Kylie Jenner fikk nettet til å koke med dristig bikinivideo. Nå hagler kritikken