H3 ARENA / FORNEBU (Nettavisen): Det har vært en dramatisk uke for danseparet Jørgine Massa Vasstrand (33) og Santino Mirenna (28) da proffdanseren fikk skulderen sin ute av ledd etter et løft under dansetrening.

Det førte til at Mirenna måtte ta en pause fra dansingen, og dermed fikk 33-åringen en vikar, nemlig TikTok-stjernen Lars Henriksen.

Men lørdag formiddag fikk det originale danseparet en gladnyhet: Mirenna ble med på dansen lørdag kveld likevel.

Les også: Jørgine Massa Vasstrand får vikar etter «Skal vi danse»-skade

– Det går bra, men det kunne gått bedre, sier Mirenna til Nettavisen.

Han er fortsatt ikke helt friskmeldt, og måtte derfor ta det litt med ro under lørdagens sending og danset med kun én arm i bevegelse. Det er ennå ikke spikret hvorvidt proffdanseren kan gjøre en full retur på parketten neste uke.

– Det er vanskelig å si, jeg må prøve å begrense meg litt. Men jeg tror det skal gå bra, sier en håpefull Mirenna.

Trengte omsorg

Massa Vasstrand tror ikke at det hviler en forbannelse over danseparet, men hun føler at flaksen ikke har vært helt på deres side etter en lungebetennelse og en skulder ute av ledd. Hun innrømmer at hun er bekymret for en eventuell ny skade.

– Det er det jeg er aller mest redd for. Jeg er mye mer redd for det enn at jeg skal ryke ut av «Skal vi danse», sier treningsinfluenseren til Nettavisen.

Til tross uflaksen danseparet har hatt til nå, føler hun likevel at de har klart seg godt og at de gjør det beste ut av situasjonen. De måtte tenke annerledes, og denne uken fikk 33-åringen nok et dansefølge.

Det var en kul opplevelse, ifølge 33-åringen. Hun likte godt at hun ble ledet rundt på dansegulvet av to profesjonelle dansere. Men hun legger ikke skjul på at hun aller helst skulle danset med Mirenna.

Les også: «Funky»-brødrene med klar beskjed til søsteren: – Vi tolererer ikke tap

Men hun gir også den midlertidige dansepartneren, Henriksen, ros og forteller at hun følte seg ivaretatt mens hennes originale dansepartner måtte observere under dansetreningene.

– Lars er en veldig fin person, og jeg tror ikke vi hadde hatt en så fin uke hvis ikke han hadde kommet inn med den innstillingen han hadde, sier Massa Vasstrand og legger til:

– Han har tatt veldig vare på meg og Santino. Vi har trengt litt omsorg begge to.

Hyller dansepartneren etter skademarerittet

Ukens tema for danseprogrammet var utfordringer, noe danseparet allerede hadde fått erfare. I tillegg har også Massa Vasstrands hektiske timeplan bydd på noen utfordringer, og lørdag ettermiddag kom Mirenna med en rørende hyllest til dansepartneren sin.

I Instagram-innlegget til Mirenna hyller han hvordan firebarnsmoren takler den travle hverdagen.

«Jeg har en dansepartner som nesten nettopp har fått baby! Som ammer hele natten og pumper før sending. Hunder og barn, jobb, og dansetrening. Allikevel leverer hun helt utrolig bra på sending! Lørdag etter lørdag!», skriver 28-åringen om den kjente treningsinfluenseren.

Det ble tøft for influenseren da Mirenna ble slått ut av skaden forrige uke, ettersom 33-åringen er kjent for et kraftig konkurranseinstinkt.

Men det har vært det siste på Massa Vasstrands hjerne denne siste uken, ifølge italieneren.

«I motsetning til hva mange tenker, at Jørgine bare er opptatt av å vinne, så har hennes aller største bekymring denne uken vært meg og skaden min», fortsetter TV 2-danseren i innlegget.

Det norsk-italienske danseparet ble fort gode venner, og fire uker inn i TV 2-programmet har de allerede kommet tett på hverandre.

Les også: Har fått alkoholnekt av dansepartneren: – Har brukt opp kvota

Italieneren legger til at danseparet ikke har tenkt til å gi seg, og at de skal fortsette å finne kreative måter å jobbe rundt skaden på.

«Takk for alt du har levert så langt, og mest av alt, hvordan du har taklet denne uken», skriver en svært takknemlig 28-åring.

En del av familien

Det er ingen tvil om at Massa Vasstrand og Mirenna allerede har fått et solid vennskap, og den siste måneden har de praktisk talt tilbragt hver time i døgnet sammen.

Med flere dansetreninger i løpet av uken blir man naturligvis kjent, men vennskapet deres har nådd nye høyder. En uke før «Skal vi danse: All stars»-premieren i slutten av august var danseparet allerede på «ferie» sammen.

Les også: Avslører ukjente detaljer: Ektemannen gikk helt i kjelleren etter dette

Treningsinfluenseren var i Kypros i forbindelse med «Funkygines treningscamp», som er en treningsleir hvor Massa Vasstrand og hennes «Funkyfam» var instruktører for et krevende treningsprogram.

Ettersom treningscampen skjedde samtidig som forberedelsene til danseprogrammet, tok Massa Vasstrand et litt ukonvensjonelt valg og tok med seg Mirenna til Kypros.

Mirenna følte fort at han var blitt en del av Massa Vasstrand-familien, og overfor Nettavisen la han ikke skjul på at han følte seg heldig som var med på reiselasset til Kypros.

– De behandler meg som en del av familien, så det er veldig koselig, sa Mirenna.

Massa Vasstrand hadde heller ingen klager på dansepartneren, og hun har tidligere fortalt at Mirenna var svært behjelpelig med både det ene og det andre under «Funkygines treningscamp».

– Han hjelper til med ungene, holder zumba for deltakerne, sprer godt humør og lærer meg å danse med den største tålmodigheten, har 33-åringen tidligere sagt til Nettavisen.