Gå til sidens hovedinnhold

Timothée Chalamet sjokkerer med nytt utseende

Fansen måper over den nye stilen til den populære skuespilleren.

(Melk & Honning): 25 år gamle Timothée Chalamet ble for alvor kjent med rollen som Elio i filmsuksessen «Call me by your name».

Filmen, som blant annet vant en Oscar, fikk flere til å klappe i hendene da det ble kjent at regissøren Luca Guadagnino planla en oppfølger.

Gleden var imidlertid kortvarig da det nylig ble kjent at innspillingen er lagt på is. Dette skjedde etter at flere kvinner påstod at Armie Hammer (34), som spiller rollen som Oliver, har en kannibalfetisj.

Uten Hammer ble det for vanskelig å gå videre med «Call me by you name»-oppfølgeren, men fansen trenger ikke sørge altfor lenge. Regissør Luca Guadagnino har nemlig sust videre til andre prosjekter, og blant annet tatt med seg hjerteknuseren Timothée Chalamet.

Les også: Hevder å ha servert sexpartnere til stjerner i Hollywood i en årrekke. Nå er Scotty Bowers død

Ikke til å kjenne igjen

Ett av filmprosjektene er – ironisk nok – en romantisk skrekkfilm om kannibalisme kalt Bones & All. Der spiller Timothée Chalamet en av hovedrollene.

I tillegg til den populære 25-åringen har Guadagnino også hanket inn Chloë Sevigny, Taylor Russell og Francesca Scorcese, datteren til Martin Scorsece.

Innspillingen er nå i full gang og de første bildene er sluppet. Men det er imidlertid helt andre ting enn hva filmen kan handle om som opptar fansen. Chalamet har nemlig farget håret rødt, og er nesten ikke til å kjenne igjen.

Voldsom respons

Bildene, som i sosiale medier er blitt spredt via en fanoagem har fått flere fans til å ta til tastaturet. I skrivende stund har bildene fått flere tusen likerklikk der flere mener at Chalamet kler den nye stilen.

«Det er som om Elio skulle dratt på Burning Man», skriver en.

«Jeg skjønner ikke hvorfor folk klikker over håret. Jeg likte det», skriver en annen.

«Jeg synes han er sexy», skriver en tredje.

Det er ikke første gang Timothée Chalamet endrer frisyre for en rolle. Den unge hjerteknuseren gjorde det også til den Brad Pitt-produserte filmen «The King» fra 2019. Da gikk han for en bolleklipp.

Chalamet har forøvrig flere filmer på tapetet. I høst spiller han en hovedrollene i storfilmen «Dune», mens det også nylig ble kjent han skal spille en ung Willy Wonka i «Charlie og Sjokoladefabrikken».