Gå til sidens hovedinnhold

Tiril Sjåstad Christiansen i boligrettssak: Svigerfar Dag Otto Lauritzen skal vitne

Tiril Sjåstad Christiansen og samboer Stian Lauritzen har stevnet far og svigerfar Dag Otto Lauritzen som vitne i en boligrettssak mot tidligere huseier og forsikringsselskaper.

– Ja, nå har vi kjøpt oss hus i Grimstad, av alle steder, sa Tiril Sjåstad Christiansen (26) til Nettavisen i 2020. Da fortalte «Farmen kjendis»-programlederen om spontankjøpet av drømmeboligen. Hun var den gang gravid, og det forlovede paret ønsket å flytte til Stian Lauritzens (34) hjemby Grimstad.

Fra november 2020: Tiril Sjåstad Christiansen er blitt mamma

Men det som skulle bli en gledelig etablering i nærheten av kommende svigerfar og bestefar Dag Otto Lauritzen og resten av Stian Lauritzens familie, har blitt et lite boligmareritt.

Les tidligere sak: Tiril Sjåstad Christiansen og forloveden går til retten etter boligkjøp

Paret Christiansen og Lauritzen mener at boligselger holdt tilbake informasjon om fukt og råte i boligen som de kjøpte. Derfor har de saksøkt boligselger for 1.376.119 kroner.

Blant vitnene som vil bli innkalt til rettssaken i i Aust-Agder tingrett 10. mai og 11. mai, er altså Dag Otto Lauritzen, skriver VG.

Lauritzen er i disse dager aktuell i på TV 2 med «Kompani Lauritzen», der han er oberst. Sjåstad Christiansen er i tillegg freestylekjører, kjent for å ha ledet «Farmen kjendis», etter at Gaute Grøtta Grav la opp.

Les også: «Farmen»-paret venter barn: – Nesten skummelt å si det høyt

Reklame

Slik sparte Charlotte 15.000 kroner på billånet