*Nettavisen* Livsstil.

Tiril Sjåstad Christiansen venter barn

GRAVID: Tiril Sjåstad Christiansen venter barn med kjæresten Stian Lauritzen.

GRAVID: Tiril Sjåstad Christiansen venter barn med kjæresten Stian Lauritzen. Foto: Mariam Butt (NTB scanpix)

Den tidligere fristil-stjernen og TV-profilen er gravid.

16.05.20 19:37

- Holy guacamole. Tror vi skal få nok å gjøre dette året likevel jeg, skriver Christiansen på Instagram.

25-åringen er sammen med Stian Lauritzen, og paret annonserte den glade nyheten dagen før 17. mai. De har vært sammen siden høsten 2017, og skulle i utgangspunktet gifte seg senere i år i Italia, men bryllupsplanene ble utsatt på grunn av koronasituasjonen.

«Farmen kjendis»-vinner

Den sporty 25-åringen har allerede vært programleder på «Idrettsgallaen», men har også gjort seg bemerket som reality-deltaker. I 2019 vant hun utgaven av «Farmen kjendis» foran Kathrine Sørland, og like etter seieren dro hun rett på ferie med kjæresten.

Les også: Tiril Sjåstad Christiansen (23) ble syk etter «Farmen Kjendis»-seieren

- Han hentet meg på gården, og så dro vi tidlig dagen etter. Vi tok blant annet Kielfergen før vi dro videre for å få med oss Tour de France, sa hun til Nettavisen.

Det skulle også vise seg at Christiansen fikk kyssesyken etter oppholdet på Farmen, og fikk hovent ansikt, ryggsmerter og hodepine.

- Også fikk jeg jaggu påvist kyssesyken! Jeg trodde ikke at jeg kunne få det, men det var sikkert noe jeg hadde fått i meg inne på Farmen, fortalte hun til TV 2.

Fristil-stjerne

Som aktiv idrettsutøver var 25-åringen helt i verdenstoppen i fristil. Hun tok gull i X Games, både i 2013 og 2016. Hun har også ett OL-gull i Vinter-OL for ungdom i 2012, og flere gull i NM.

Les også: Sterkt comeback av skadeforfulgte Tiril Sjåstad Christiansen

Christiansen har imidlertid vært uheldig med skader i store deler av karrieren, noe som etter hvert fikk henne til å gi seg på landslaget. Hun har ikke bekreftet enda at hun gir seg som idrettsutøver, selv om hun altså har trappet ned satsingen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag