Gå til sidens hovedinnhold

Tiril Sjåstad Christiansen venter barn

Den tidligere fristil-stjernen og TV-profilen er gravid.

- Holy guacamole. Tror vi skal få nok å gjøre dette året likevel jeg, skriver Christiansen på Instagram.

25-åringen er sammen med Stian Lauritzen, og paret annonserte den glade nyheten dagen før 17. mai. De har vært sammen siden høsten 2017, og skulle i utgangspunktet gifte seg senere i år i Italia, men bryllupsplanene ble utsatt på grunn av koronasituasjonen.

«Farmen kjendis»-vinner

Den sporty 25-åringen har allerede vært programleder på «Idrettsgallaen», men har også gjort seg bemerket som reality-deltaker. I 2019 vant hun utgaven av «Farmen kjendis» foran Kathrine Sørland, og like etter seieren dro hun rett på ferie med kjæresten.

Les også: Tiril Sjåstad Christiansen (23) ble syk etter «Farmen Kjendis»-seieren

- Han hentet meg på gården, og så dro vi tidlig dagen etter. Vi tok blant annet Kielfergen før vi dro videre for å få med oss Tour de France, sa hun til Nettavisen.

Det skulle også vise seg at Christiansen fikk kyssesyken etter oppholdet på Farmen, og fikk hovent ansikt, ryggsmerter og hodepine.

- Også fikk jeg jaggu påvist kyssesyken! Jeg trodde ikke at jeg kunne få det, men det var sikkert noe jeg hadde fått i meg inne på Farmen, fortalte hun til TV 2.

Fristil-stjerne

Som aktiv idrettsutøver var 25-åringen helt i verdenstoppen i fristil. Hun tok gull i X Games, både i 2013 og 2016. Hun har også ett OL-gull i Vinter-OL for ungdom i 2012, og flere gull i NM.

Les også: Sterkt comeback av skadeforfulgte Tiril Sjåstad Christiansen

Christiansen har imidlertid vært uheldig med skader i store deler av karrieren, noe som etter hvert fikk henne til å gi seg på landslaget. Hun har ikke bekreftet enda at hun gir seg som idrettsutøver, selv om hun altså har trappet ned satsingen.

Kommentarer til denne saken