Gå til sidens hovedinnhold

«Tix» blir «Idol»-dommer

«Idol»:

Andreas «Tix» Haukeland tar over stolen for Gunnar Greve.

Fra «Paradise Hotel» til TV 2 i beste sendetid - russelåtkongen blir nå å se i dommerstolen til det populære familieprogrammet «Idol» på TV 2.

- Noen har tenkt «Farmen», noen har tenkt «Skal vi danse», men neida – det ble «Idol» på meg, sier Tix til VG, før han fortsetter:

- Jeg har lyst til å være med på å fostre opp nye stjerner. Dessuten mener jeg at jeg hører hjemme i det dommerpanelet.

Ifølge han selv har han et litt annet syn på talent og selve bransjen enn det andre har, noe han mener kan kan godt med.

Les mer

TIX om sin favoritt-sexstilling: - Jeg liker å kaste jentene rundt

Tar over for Greve

Våren 2020 er det klart for nok en ny runde av den populære sangkonkurransen, der «Tix», sammen med de tidligere dommerne Silje Larsen Borgan og Tshawe Baqua, skal finne Norges neste sangstjerne.

Katarina Flatland vil også fortsette som programleder slik hun har gjort de siste årene.

Det var i desember i fjor det ble kjent at den tidligere dommeren og manageren Gunnar Greve ønsket å gi seg som «Idol»-dommer.

- Like før auditionrundene fikk jeg et tilbud fra kinesiske Tencent og det internasjonale plateselskapet Sony Music. De vil at jeg skal bygge og lede et helt nytt plateselskap for elektronisk musikk, Liquid State, avslørte Greve til TV 2 i fjor.

Les mer

Viste frem kjæresten for første gang: - Nå er vi blitt samboere

- En mer seriøs «Tix»

Andreas «Tix» Haukeland har foreløpig ikke besvart Nettavisens henvendelser. Til VG kan han derimot fortelle at det blir en mer seriøs utgave av musikkstjernen enn det vi er vandt til å se.

- I «Idol» får man nok se en mer profesjonell Tix. Fra før har jeg jo vist den musikalske siden, i «Paradise Hotel» den menneskelige siden – det var Tix på sommerferie – og nå sitter jeg i dommerpanelet, sier han til avisen.

Det var som nevnt i «Paradise Hotel» tidligere i år vi så «Tix» på skjermen sist. Til Dagbladet forteller artisten at det neppe blir siste reality-serie fansen for sett ham i. Til tross for en helt ny jobb som «Idol»-dommer har han tilsynelatende flere planer i vente.

- Jeg har takket nei til en haug med reality, men jeg har også noe som står litt på vent. Som jeg sa i fjor, tapte jeg i overkant av to millioner på «Paradise Hotel». Men det var kjempemorsomt, og jeg er veldig glad for at jeg var med. Jeg hadde nok gjort det igjen, sier han til avisen.

Idol-auditions starter opp i oktober, og nytt av året er at det ikke blir audition bare i de store byene, men også på mindre steder som Henningsvær, Loen og Arendal.

- Idol er et kjent og kjært konsept, som folk i all hovedsak vil kjenne igjen også i 2020. Men vi lever i en verden i stadig endring, så det er klart at vi også må revitalisere Idol-konseptet, slik at vi holder oss aktuelle. Dette mener vi at vi er godt i gang med å gjøre - både med den nye jury-sammensetningen, men også andre deler av programmet som kommer til å bli synlig for seerne våren 2020, sier PR- og mediesjef i TV 2 Jan-Petter Dahl i en pressemelding.

- Vi er stolte og glade for at Silje, Tshawe og programleder Katarina Flatland er med oss videre i Idol, samtidig som vi synes det er veldig stas at nettopp Andreas er vårt nyeste tilskudd, fortsetter han.

Reklame

Påskeegg 2021: Dette er våre favoritter

Kommentarer til denne saken