Gå til sidens hovedinnhold

TMZ: – Britney Spears ønsker ikke avslutte vergemålet

Hevder at Britney ikke føler seg fanget, men vil fjerne faren fra vergemålet.

I løpet av få uker skal det verdenskjente popidolet Britney Spears (39) i nok en runde i retten mot sin egen far, der hun skal avgi sine synspunkter overfor dommeren om vergemålet faren har hatt for henne siden 2007.

Ifølge TMZ kommer ikke Spears til å ytre ønske om å avslutte vergemålet, slik mange har forventet. Hun kommer derimot til å ønske faren James Spears fjernet.

– Hun føler seg ikke fanget i den 13 år lange vergemålet, skal en kilde, som visstnok står Spears svært nær, ha sagt overfor nettstedet.

Les også: Britney Spears hamrer løs mot dokumentarskaperne: – Hyklersk

– Hun har omtrent like mye frihet nå som hun ville hatt hvis hun ikke hadde levd under et vergemål. Det eneste vergemålet nekter henne å gjøre er å ta forhastede beslutninger som å kjøpe tre biler på samme dag, sier kilden.

Det var i 2007, i kjølvannet av det svært offentlige sammenbruddet der Britney blant annet barberte av seg håret foran paparazzifotografer, at faren James Spears ble utnevnt som verge overfor 39-åringen. Vergemålet innebærer at faren har kontroll over økonomien til datteren, noe Britney ønsker at en annen person skal gjøre nå.

Ifølge TMZ ønsker Britney å snakke med dommeren om at hun ønsker faren ut av vergerollen, og at noen andre skal styre økonomien og businessavtalene hennes. Ifølge nettstedet er det visstnok Jodi Montgomery som fungerer som verge inntil videre, og de to skal visstnok komme godt overens.

Høringen som finner sted om noen uker skal visstnok foregå åpen for publikum. Der skal det endelig bli avgjort hva Britney Spears ønsker for seg selv fremover.

Les også: Konspirasjonsteorien om Britney Spears er tilbake: - Hun blunker SOS