*Nettavisen* Livsstil.

TMZ: Britney Spears skal ha forlatt institusjonen

Britney Spears

HJEMME IGJEN: Britney Spears skal nå ha kommet hjem etter at hun la seg selv inn på en psykiatrisk instutisjon. Foto: Jon Kopaloff / Stringer (Getty Images)

Ble plukket opp av kjæresten utenfor den psykiatriske instutisjonen.

26.04.19 09:46

Tidligere denne måneden kom sjokkbeskjeden om at popstjernen Britney Spears (37) var blitt lagt inn på en psykiatrisk avdeling.

Ifølge TMZ skulle årsaken dreie seg om farens sykdomssituasjon som ikke ser ut til å bedres. Situasjonan skal ha vært svært stressende for popstjernen, som angivelig la seg selv inn på klinikken i slutten av februar.

Nå skal hun derimot ha blitt skrevet ut av den psykiatriske instutisjonen. Ifølge TMZ ble hun hentet av kjæresten, Sam Asghari, torsdag og kjørt hjem til deres felles hjem i Thousand Oaks.

Sykehusinnleggelsen har skapt store spekulasjoner blant fansen. Dagen før hun skal ha lagt seg selv inn, skrev Spears til et bilde på Instagram at «Alle trenger litt tid for seg selv».

Brøt tausheten

Deretter ble det totalt stillhet fra superstjernen, som ikke før denne uken brøt tausheten med en video av seg selv på Instagram.

I videoen som ble delt natt til onsdag forteller hun at hun og familien har vært gjennom mye stress i det siste, og at hun har trengt tid alene til å slappe av. Hun lovet imidlertid at hun er tilbake om ikke lenge.

- Jeg ville bare si hei, fordi ting har blitt sagt og havnet ut av kontroll. Det er mange rykter ute og går, og familien og teamet mitt har mottatt flere drapstrusler. Det er flere ville ting som er blitt sagt, skrev hun til videoen før hun fortsatte:

- Jeg forsøker å fokusere på litt tid for meg selv, men alt som har skjedd gjør det bare vanskeligere for meg. Ikke tro på alt du hører, og leser.

Torsdag delte hun enda en video på Instagram der hun jubler over å ha gått ned i vekt, etter all stresset hun har vært gjennom.

Ryktebørs

Etter sykehusinnleggelsen har det oppstått en flom av rykter rundt hva den egentlige årsaken til sykehusinnleggelsen til popstjernen handler om. Flere fans hevder blant annet at innleggelsen har vært langt fra frivillig, og kjøper ikke det som blir skrevet og sagt via Spears Instagram-profil.

De siste ukene har emneknaggen «FreeBritney» blitt flittig brukt i sosiale medier, der fansen kommer med flere konspirasjonsteorier på hva som kan ha skjedd.

Mandag kveld samlet flere fans seg utenfor rådhuset i Vest-Hollywood for en demonstrasjon, og krevde at Britney Spears skulle få slippe ut av den psykiatriske avdelingen.

Demonstrasjonen ble sendt live på YouTube, og har skapt stor oppsikt over hele verden.

Foreløpig har verken Britney Spears eller familien hennes kommentert de voldsomme spekulasjonene som har svirret de siste dagene.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag