Gå til sidens hovedinnhold

Tok et vågalt kjolevalg

Gwyneth Paltrow droppet undertøyet på den røde løperen.

Gwyneth Paltrow (40) er en stilsikker stjerne, og for premieren av Iron Man 3 sikret hun at alles øyne var rettet mot henne takket være sin spesielle deisgnerkjole.

Den sølvfargede, grønne og sorte kjolen så svært elegant og sofistikert ut sett fra forsiden, og hadde referanser til østen - noe som er en av vårens trender.

Optisk illusjon

Men sett fra siden kunne man se at den hadde et gjennomsiktig panel som gikk fra gulvet og nesten opp til midjen.

Dette gjennomsiktig materialet gjør det umulig å bruke undertøy under, skriver Daily Mail .

Antonio Berardi-kjolen skapte en optisk illusjon ved hjelp av de sorte panelene, og dette satte fokus på hennes slanke midje.

Stjernen ble onsdag kåret til verdens vakreste kvinne av People Magazine, og det er ikke vanskelig å se hvorfor.

Paltrow holdt som vanlig hår og sminke enkelt, med lett sotede øyne og glatte, rette lokker. Neglene var imidlertid malt i knæsjlilla, noe som skapte en fin kontrast til fargene på kjolen.

Fargerk Disney-prinsesse

Premieren foregikk i Los Angeles, og det var flere stjerner som hadde tatt turen. Filmens hovedrolleinnehaver, Robert Downey Jr., var selvfølgelig på plass, og det var også skuespillerne Bella Thorne, Emily Van Camp, Cobie Smulders og Debby Ryan.

Disney-stjernen Bella Thorne (15) valgte et svært fargerikt og vårlig antrekk i form av en todelt kjole med hvitt og ferskenfarget blomsterprint. Rundt halsen hadde hun statementsmykke som matchet kjolen. Leppene hadde en frisk ferskenfarge og neglene hadde hun malt knallgule.

Debby Ryan, også kjent fra Disney Channel, valgte en mer monokrom look. Hun valgte en minikjole med sort skinntopp og skjørtet var hvitt og prydet med gullblomster.

Cobie Smulers viste hud i en rød kjole med dyp utringning. Til kjolen hadde hun gullfarget tilbehør.

Reklame

Verdens smarteste ladekabel til mobil er norsk

Kommentarer til denne saken