Den populære «Basic Bitch»-skuespilleren Emilie Skolmen (29) har den siste tiden lagt ut flere bilder via Instagrams historiefunksjon hvor hun deler øyeblikk fra sitt nye liv hos söta bror.

29-åringen har nemlig flyttet til Sverige sammen med samboeren Henrik Aspeflaten og deres sønn, Jon.

Til Nettavisen forteller Skolmen at hun og hennes lille familie ønsket en liten endring, og følte at nå var det mest passende tidspunktet.

– Vi begge elsker Stockholm, og da vi nå hadde mulighet til å bo der på grunn av perm og litt andre ting, så slo vi til, sier Skolmen.

To land på et halvt år

Da sommeren nærmet seg slutten pakket den lille familien ned livet sitt i Oslo og flyttet til nabolandet. Frem til oktober skal paret nyte permisjonslivet med deres sju måneder gamle baby i den svenske hovedstaten. Deretter går turen til California.

– Dette er også en felles drøm, og nå gjør vi det endelig, sier Skolmen og legger ikke skjul på at det er veldig stas.

Avgjørelsen om å flytte utenlands kom ikke ut av det blå, ettersom dette var noe både Skolmen og samboeren lenge hadde pratet om.

Men savnet til hjemlandet og den «gamle» livsstilen har hittil ikke kommet snikende på for skuespilleren.

Les også: Denne pengetabben gjør ikke Emilie Skolmen igjen: – Hadde to kroner på konto

– Jeg elsker Norge, men nei, har ikke kjent på noe savn ennå. Det er veldig deilig og forfriskende med litt avveksling fra hverdagen. Også får vi en del besøk, så det er veldig hyggelig.

I januar avslørte Skolmen at hun og Aspeflaten hadde blitt foreldre for første gang. Den lille gutten ble oppkalt etter skuespillerens avdøde bestefar, Jon Skolmen.

Å flytte utenlands med en liten baby har vært det minste problemet, ifølge Skolmen. Minstemann har allerede rukket å bli godt med å farte rundt med foreldrene sine.

– Jon er vant med å være på tur, så det går veldig bra, sier 29-åringen.

En drøm i oppfyllelse

Etter noen måneder i Stockholm skal paret som nevnt vende snuten mot USA og California.

Den populære delstaten blir altså trioens nye hjem, men kun midlertidig. Fra oktober til desember får hun og familien en liten smakebit på den amerikanske livsstilen. Deretter blir det hjem til Oslo og Norge.

Les også: Ble singel foran «hele» Norge: Nå holder hun seg langt unna dating

Som nevnt har det vært ingen hindring å skulle flytte til to land med en liten baby, men Skolmen har derimot en liten bekymring før de reiser videre over atlanteren.

– Den flyturen til California er jeg veldig spent på, men det skal vi få til! Det får bare gå som det går det, sier Skolmen.

Skolmen, som er kjent for å spille karakteren Madeleine i «Basic Bitch», tar derfor en liten pause fra norsk skuespill og hun holder seg noe hemmelighetsfull over hva hun skal gjøre i utlandet de kommende månedene.

– Jeg holder på med noen små prosjekter, sier hun til Nettavisen.