I fjor sommer fikk sangstjernen Jennifer Lopez (52) og skuespiller Ben Affleck (49) blekket til å sprute i kjendispressen verden over, etter at ryktene begynte å svirre om at de hadde funnet tilbake til hverandre etter hele 17 år.

Gjenforeningen ble bekreftet med et kyss i juli, og forrige uke ble det kjent at Affleck hadde gått ned på kne og fridd til kjæresten. Nyheten delte Lopez med fansen i et nyhetsbrev.

Les også: Britney Spears avslører babynyhet på Instagram

Nå har den nyforlovede 52-åringen delt nok en oppdatering med fansen, der hun røper detaljer rundt frieriet.

– Ikke «fancy» i det hele tatt

I Hollywood hører man ofte om storslagne frierier med millionbudsjetter og blomsterhav, men Affleck valgte på sin side å gjøre det langt mer intimt og privat da han spurte kjæresten om hun ville tilbringe resten av livet sitt med ham.

Lopez lå nemlig i badekaret og slappet av da det skjedde.

– Lørdag kveld, på mitt favorittsted i verden (i badekaret), gikk min nydelige kjærlighet ned på ett kne og fridde, skriver sangstjernen i en ny utgave av nyhetsbrevet, ifølge E! News.

Les også: Lisa Teige ble skjermet av NRK: – Føler et ansvar

Videre forteller «Jenny From the Block»-sangeren at hun ble helt «tatt på senga» av Afflecks personlige frieri:

– Jeg så ham i øynene og gråt, og prøvde samtidig å ta innover meg at etter 20 år skjedde det igjen. Jeg var målløs, og han spurte om det var et ja. Jeg svarte: «JA, selvfølgelig».

– Jeg smilte så stort, og tårene rant nedover ansiktet mitt. Jeg følte meg så lykkelig og hel. Det var ikke «fancy» i det hele tatt, men det var det mest romantiske jeg kunne sett for meg. Bare en rolig lørdagskveld hjemme, og to mennesker som alltid vil være der for hverandre. Bare to veldig heldige mennesker – som har fått en ny sjanse, avslutter 52-åringen.

Gjenforent etter 17 år

Lopez og Affleck, også kalt «Bennifer», var nemlig et av Hollywoods heteste par på begynnelsen av 2000-tallet, men forholdet skulle ikke vare. De gikk siden begge videre til andre partnere, men fant omsider altså tilbake til hverandre.

Les også: Juliane Snekkestad etter bruddnyheten: – Deilig å være meg selv igjen

De møttes under innspillingen av filmen «Gigli», og innen november 2002 var de forlovet. To år senere skulle de omsider bli mann og kone, men bryllupet ble avlyst bare fire dager før det skulle gjennomføres. Det var tøft, ifølge Lopez:

– Jeg var ødelagt. Jeg mistet meg selv, lurte på om jeg hørte hjemme i denne bransjen, tenkte at jeg suger på alt. Forholdet vårt ble ødelagt foran en hel verden. Det tok to år før jeg klarte å komme meg, sa artisten til Vanity Fair i 2017.

Men selv om de ikke fungerte som par den gangen, bevarte de et nært vennskap.

– Vi har et sånt type forhold der hun kommer til meg for råd, sa Affleck til The Hollywood Reporter i 2012.

Nå er de altså gjenforent, og et bryllup er under planlegging.