Obs, denne saken kan inneholde spoiler fra filmen «Spider-Man: No Way Home».

Den mye omtalte «Spider-man»-filmen ble utsatt i flere omganger i Norge, til stor skuffelse for det norske publikumet. Stadig nye og endrede koronarestriksjoner skapte mye frustrasjon, men fredag 21.januar hadde endelig «Spider-man: No Way Home» premiere, og satte flere norgesrekorder.

Les også: Tårevåt avskjed i «Farmen kjendis»: – De hadde bestemt seg på forhånd

I forbindelse med den nye filmen, har nå alle de tre hovedrolleinnehaverne i den populære filmserien, Tobey Maguire (46), Andrew Garfield (38) og Tom Holland (25), stilt opp i et og samme intervju.

Intervjuet er delt på YouTube, og flere fans er mildt sagt sjokkert over å se alle de tre «Spider-Man»-stjernene i samme intervju – der Holland blant annet blir spurt om fremtiden som den populære superhelten.

Vil ikke gi slipp enda

I intervjuet forteller Holland at han ikke forventet såpass stor respons fra fansen, selv om han hadde en liten anelse om at folk kom til å like filmen.

Han legger heller ikke skjul på at det å ha rollen som Peter Parker har vært helt spesielt for ham. Og nettopp derfor er han ikke helt sikker på om han er klar til å si farvel til karakteren med det første.

– Jeg vet ikke helt. Jeg elsker denne karakteren, og jeg vet at jeg ikke er klar for å si farvel til den, sier skuespilleren under intervjuet.

Videre forteller han at han ble helt slått ut av hvor emosjonell hele opplevelsen rundt filmen ble. Samtidig føler han at filmen ble en slags feiring av de tre generasjonene som har spilt rollen, og at han i ettertid sitter han igjen med en stolt følelse inni seg.

25-åringen legger til at han han har presset seg selv til å gjøre denne filmen enda mer spesiell enn hva andre superhelt-filmer har vært tidligere.

Samlet alle heltene fra «Spider-Man»

Det er ikke helt tilfeldig at alle de tidligere skuespillerne fra «Spider-Man» dukket opp i samme intervju onsdag kveld. I den nyeste filmen får vi nemlig et gjensyn med begge de to foregående skuespillerne som tidligere har spilt «Spider-Man», Maguire og Garfield.

Begge de to verdenskjente skuespillerne fikk tilbudet om å bli med i den nyeste filmen, og Garfield forteller at det skulle ikke mye til før han ble med i «Spider-Man: No Way Home».

38-åringens eneste krav var nemlig at også forgjengeren hans, og den aller første skuespilleren fra «Spider-Man»-, var involvert i filmen. Så da Maguire ønsket å være med, var valget klart for skuespilleren.

Les også: «Game of Thrones»-stjernen ser rødt etter nyhet om «Snehvit»-gjenskapning

Blir med igjen hvis han trenger pengene

Holland har til nå spilt Peter Parker og Spider-Man i syv filmer, men om han kommer til å fortsette er usikkert.

– Hvis tiden er inne for å ta farvel med rollen, så gjør jeg det, og er stolt over det. Jeg vet at jeg har oppnådd alt jeg ønsker i karrieren, og at jeg får dele dette med disse menneskene kommer for alltid til å være den mest spesielle opplevelsen i karrieren min, sier han stolt.

– Eller så kan det være at jeg kjøper et nytt hus, og trenger litt penger, så er jeg plutselig tilbake i rollen, spøker 25-åringen.

Med andre ord gjenstår det å se om han returnerer eller ei. Uansett er Holland stolt over å ha fulgt i fotsporene til store stjerner som Maguire og Garfield, forteller han.