I et innlegg på Instagram avslører toppblogger Ida Wulff (29) at hun og forloveden Dennis Andersen venter barn.

– Vi har laget et lite menneske, skriver hun til bildet der hun og forloveden viser frem et ultralydbilde.

Saken ble først omtalt av Dagbladet.

Les også: «Pilotfrue» legger ned bloggen etter seks år

Termin på kvinnedagen

Dette er parets første barn, og overfor VG forteller den vordende moren at hun har termin på kvinnedagen 8. mars.

Om det er en liten gutt eller jente som melder sin ankomst er foreløpig ikke kjent.

Wulff har også delt et innlegg på bloggen sin, der hun skriver at hun endelig føler seg trygg og frisk nok til å dele nyheten.

«Jeg skal bli mamma. Vi har tatt på oss livets viktigste, vanskeligste og fineste oppgave: Foreldrerollen. Og vi har gjort det med vilje, hvor sjukt er ikke det?!» skriver bloggeren.

Ida Wulff var en av de første, store bloggerne her til lands, og er fortsatt aktiv med både blogging og Instagram. På sistnevnte plattform har hun nesten 35.000 følgere, og deler flittig fra hverdagen med forloveden sin, Dennis Andersen.

Paret forlovet seg på julaften i fjor, etter flere år sammen.

Les også: Adele vekker oppsikt igjen: – Problematisk

– Helt jævlig

I blogginnlegget skriver 29-åringen at hun har vært mye i dårlig form hittil i svangerskapet.

«Hittil har den dårlige formen min stjålet det meste av fokuset, vi har ikke kjøpt så mye som en babysokk til det lille mennesket vårt. Men jeg krysser fingrene for at formen snart blir helt bra, sånn at vi bare kan glede oss og kose oss med alt som hører til», skriver hun.

Videre skriver Wulff at det å gå på ultralyd og faktisk få se den lille som vokser i magen har gjort det lettere å akseptere den dårlige formen som har bestått av oppkast og fortvilelse.

«Jeg hater å klage når jeg er så heldig, men jeg har blitt enig med meg selv om at alle graviditeter jeg har sett på Instagram er løgn. Så derfor vil jeg si det som det er: Dette har vært HELT JÆVLIG. Men det kan vi snakke mye mer om senere», skriver Wulff.