Den sjuende sesongen av realityprogrammet «Farmen kjendis» ruller over skjermen for tiden, og allerede i første og andre episode oppstod det en god dose dramatikk på gården.

TV-personlighet Lina Adampour (37) havnet nemlig i full klinsj med storbonde Ørnulf Høyer (65) etter at hun hevdet han brukte ordet «pakkis». Storbonden nektet på sin side for ordbruken, og konflikten førte til at Adampour rømte fra gården midt på natten – uten å komme tilbake dagen derpå.

Nå forklarer 37-åringen årsaken til at hun trakk seg fra det populære TV-programmet.

I et Instagram-innlegg forteller hun onsdag at det var to hendelser som førte til at hun valgte å forlate «Farmen kjendis» kun etter noen dager. Én bak kamera, og en foran.

Ønsket en voksen samtale

Innledningsvis skriver Adampour at hun ikke kunne la muligheten om å reise 100 år tilbake i tid gå fra henne, og hun så fram til å oppleve den norske bondelivet. Hun var derimot ikke forberedt på at gårdsoppholdet skulle bli kort.

«Mitt ønske var en voksen samtale. Det var for mye å be om, så jeg valgte å dra», skriver hun om hendelsene med Høyer.

Videre skriver hun at opplevde to hendelser som var ubehagelig for henne. Kameraene var til stede ved en av dem. Den første skal ha skjedd da Høyer foran alle deltakerne gjorde en parodi på innvandrere, uten at noen reagerte, mens den andre skal være at Høyer berømmet Adampours innsats ved å si at hun «jobbet som en pakkis».

Da hun ikke opplevde at en samtale om dette gjorde noen nytte, valgte hun å forlate gården.

Adampour påpeker i innlegget at hun ikke mener Høyer er rasist.

«Kanskje han bare bommet på ordvalget. Jeg har selv sagt sleivete ting i mitt liv, det har nok alle», skriver hun.

– Vet hva jeg står for

Storbonde Ørnulf Høyer har hele veien nektet for at han brukte ordet «pakkis» da en samtale mellom han, Christopher Mørch Husby (33) og Adampour ikke ble filmet.

I tirsdagens episode beskriver han det som «ren løgn», og overfor Nettavisen har han sagt følgende:

– Jeg vet hva jeg står for, og de verdiene jeg og min familie står for. Så når man tråkker på det, reagerer man. Det hadde enhver gjort. Hva hadde du gjort om noen sier at du har sagt noe du overhodet ikke har sagt?

Les også: Havner i munnhuggeri på «Farmen kjendis»: – Nå må du gi deg!

Selv i dag mener 65-åringen at han umulig kan ha sagt det han blir beskyldt for, og han legger ikke skjul på at han ble tydelig preget over beskyldningene under TV-innspillingen.

– Jeg liker å sette pris på alle situasjoner, selv når jeg har det tøft og prøver å vri ting til det positive. Men å komme i en situasjon hvor det er umulig, preget meg veldig. Jeg var forberedt på mye, men den så jeg ikke komme, har han sagt.