Sophie Elise Isachsen (28) trekker seg fra podkasten hun deler med venninnen, Fetisha Williams (28). Det kommer fram i innholdsbeskrivelse av dagens episode som ble sluppet torsdag morgen.

«Rat girl era er over, og ‹Sophie & Fetisha› er historie», står det i beskrivelsen på Spotify.

En e-post fra Williams' manager bekrefter også at venninne-podkasten er historie:

– Det er veldig synd at «Sophie & Fetisha» måtte ta slutt, men jeg har verken tid eller råd til å dvele over det nå. The show must go on som man sier, forteller Fetisha Williams i e-posten til Nettavisen.

Williams bekreftet i torsdagens episode at hun ikke hadde snakket med Sophie Elise. Nå forteller sistnevnte hvorfor:

«Jeg forstår at dagens nyhet kom brått. Mye har skjedd i livet mitt det siste halvåret, både offentlig og privat. Etter å ha tenkt meg skikkelig om, så føles det ikke riktig ut å fortsette ‹Sophie & Fetisha›», skiver Isachsen i en Instagram-historie torsdag formiddag.

Videre skriver Isachsen at hun har den siste tiden hatt behov for privatliv, og at hun er glad for at Williams fortsetter med podkasten.

Nettavisen har forsøkt å komme i kontakt med Sophie Elise Isachsen og Fetisha Williams. De har foreløpig ikke besvart våre henvendelser.

– Uprofesjonelle

I den ferske episoden som kom ut torsdag avslører Williams at det er hun som tar over podkasten etter at Isachsen trakk seg.

Williams sier at hun mottok beskjeden med «et tungt og forvirret hjerte», og hun brukte de første minuttene av podkastepisoden til å beklage seg.

Les også: Sophie Elise bekrefter kjæreste: – Vi var kjærester da vi var 15 år

– Jeg vil beklage til alle lytterne våre for hvor rotete og uprofesjonelle vi virker, og er i dette øyeblikket», sier en gråtkvalt Williams og fortsetter:

– Jeg vil også beklage til alle som har jobbet for og med oss, vi er svært privilegerte og heldige som har teamet vårt.

Les også: Slik er vennskapet i dag: – Glad jeg ikke er i Sophie Elises verden

Podkasten ble lansert i mars i år etter at samarbeidet deres med NRK endte.

De to trakk seg for samarbeidet med statskanalen etter at Sophie Elise la ut et bilde på Instagram som viste henne og en annen influenser, Nora Haukland (26), der sistnevnte holdt en liten pose med et hvitt pulver, noe som mange tolket som narkotika.

Dette skjer med podkasten

Sophie Elise og Fetisha har lenge hatt en podkast sammen, men fikk ekstra oppmerksomhet etter at de inngikk samarbeidet med NRK.

Nå skal Fetisha Williams fortsette å lage podkasten under navnet «Fetisha +1». I den «nye» podkasten får Williams ulike gjester på besøk, personer som har vært eller kunne vært hennes «pluss en». Første gjesten er Williams venninne, Caroline Nitter (24).

I en e-post til Nettavisen sier 28-åringen at podkasten vil fortsatt ha mye av det samme innholdet, i tillegg til noe nytt.

– Jeg gleder meg til å ha alle mine «plus ones» i studio! Venner og kjente som jeg ville satt på liste til livets fest, forteller hun.