I denne saken finner du noen av de mest aktuelle kjendis-snakkisene fra inn- og utland akkurat nå.

Travis Barker (45) og Kourtney Kardashian (42) har sørget for flere overskrifter siden februar, da det ble kjent at de hadde gått fra å være venner til å bli kjærester – og ikke uten grunn.

Etter at forholdet ble kjent har nemlig paret delt flere oppsiktsvekkende bilder i sosiale medier – og basert på hva de deler med offentligheten tyder mye på at Barker og Kardashian er nærmest oppslukt av kjærlighet til hverandre.

Les også: Åtte mennesker mistet livet på Astroworld-festivalen. Men faresignalene kom allerede før showstart

Blant annet har de ved flere anledninger blitt observert og avbildet i het omfavnelse, noe som har fått Kardashians eks, Scott Disick (38), til å reagere. Også Barkers eks, Shanna Moakler (46), har gått hardt ut mot kjæresteparet – men hun har også dratt med andre medlemmer av Kardashian-klanen.

Da det ble kjent at Barker hadde funnet lykken med den eldste Kardashian-søsteren, gikk nemlig ekskona hans hardt ut mot Kourtney Kardashians søster, Kim Kardashian (41).

Moakler hevder nemlig at Kim Kardashian ødela familien hennes – da hun skal ha hatt en affære med Barker mens de fremdeles var gift. Moakler og Barker var gift fra 2004 til 2008, og har datteren Alabama (15) og sønnen Landon (18) sammen.

Les også: Netflix bekrefter tredje sesong av «Ragnarok»

Selv har ikke Barker kommentert ekskonas påstander, men i forbindelse med hans nylige forlovelse med Kourtney Kardashian har nettstedet Cheat Sheet funnet frem til hva han tidligere har sagt om forholdet til forlovedens lillesøster.

– Tok aldri på hverandre

I 2015 ga nemlig Barker ut en selvbiografi, der han over flere sider beskrev forholdet til realitystjernen.

I selvbiografien skriver Blink-182-trommisen at han tok med seg Kim Kardashian ut på lunsj og middag. Han skriver:

– Man ville kanskje trodd at jeg gjorde de verste tingene med denne jenta på grunn av sex-tapen hennes, men det var det stikk motsatte av alle andre møter jeg har hatt med en kvinne. Med Kim ville jeg være en gentleman. Det var så rart.

Les også: Hviler det en forbannelse over Baldwin-settet?

Videre beskriver Barker realitystjernen som «eye candy», og skriver at forholdet deres var «søtt».

– Vi var veldig søte rundt hverandre – som barn, skriver han, og legger til at forholdet aldri var fysisk.

– Vi tok aldri på hverandre. Det var bare ikke «meant to be».

– Hun faller for ham

Kim Kardashian endte altså aldri opp med Travis Barker. Hun giftet seg derimot med Kanye West (44), men i februar kom nyheten om at hun hadde søkt om skilsmisse fra ham.

Siden har det blitt heftig spekulert på om Kardashian har gått videre med en ny mann, og hun har den siste tiden blitt koblet til «Saturday Night Live»-komiker Pete Davidson (27).

Nylig ble de to avbildet sammen hånd i hånd i en fornøyelsespark, før de kort tid etter sørget for overskrifter i kjendispressen etter at de skal ha møttes til en romantisk middag på Staten Island. Nå forteller en kilde til UsWeekly at Kardashian er i ferd med å falle for den unge komikeren.

– Han får henne til å føle seg bra, og hun gleder seg til å se hva som skjer videre, sier kilden.

Videre forteller ukebladets kilde at realitystjernens nærmeste er glade på hennes vegne, og at de setter pris på at Pete Davidson får henne til å ha det gøy, le og være fri.

Les også: Anniken Jørgensen letter på sløret om kjæresten

Kardashian og Davidson har kjent hverandre en stund, men romanseryktene begynte først å svirre etter at Kardashian var med på «Saturday Night Live» i oktober, der de to kysset.

– Virker kjempesjarmerende

Men Kim Kardashian er ikke den første kjendiskvinnen som Pete Davidson har blitt koblet til.

Han har tidligere vært forlovet med sangstjernen Ariana Grande (28), samt datet stjerner som Kate Beckinsale (48), Kaia Gerber (20), Cazzie David (27), Margaret Qualley (27) og Phoebe Dynevor (26) – kjent fra tv-serien «Bridgerton».

Med andre ord er Davidson populær hos kjendiskvinner, noe ikke alle forstår seg helt på, ifølge Paper Magazine. Det hevder imidlertid Emily Ratajkowski (30) at hun har svar på.

Les også: Kanye West bryter tausheten om bruddet: – Jeg har ikke sett noen skilsmissepapirer

Da modellen nylig gjestet «Late Night with Seth Meyers», uttalte hun at hun skjønner godt hvorfor kvinner faller som fluer rundt ham. Først og fremst fordi han er så profesjonell.

– I tillegg har han høyden med seg, sa Emily Ratajowski.

– Kvinner finner ham åpenbart veldig attraktiv. Han virker kjempesjarmerende, la hun til.

Videre beskrev 30-åringen komikeren som både «sårbar» og «kjærlig», og skrøt av hvor flink han er til å kle seg.

– Neglelakken hans er fantastisk! Han ser så bra ut, sa hun.

I tillegg tror Ratajkowski at mange setter pris på at han har et så godt forhold til moren sin.